Halk Oyunlarında Van’ın gururu oldular

Vali Ali Cevdet Bey Ortaokulu Yıldızlar Düzenlemeli Halk Oyunları ekibi, İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Tevke’yi makamında ziyaret eti.

VAN 17.05.2018 13:05:09 0
Halk Oyunlarında Van’ın gururu oldular
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Birçok sportif alanda Türkiye derecesi elde eden Vali Ali Cevdet Bey Ortaokulu, halk oyunlarında gösterdiği performansla da ilgi odağı oldu.
 
2015 yılında bölge birincisi, Türkiye üçüncüsü, 2016 yılında il ve bölge birincisi, Türkiye ikincisi, 2017 yılında il ve bölge birincisi, Türkiye üçüncüsü ve son olarak 2018 yılında il ve bölge birincisi olan Vali Ali Cevdet Bey Ortaokulu Yıldızlar Düzenlemeli Halk Oyunu ekibi önümüzdeki günlerde yapılacak Türkiye finaline katılarak Van’ı temsil edecek.
 
 
Ekip öte yandan 2016 yılında İstanbul Harbiye Türkiye uluslararası kültür şenliğinde Van’ı temsil etmişti.
 
 
Okul Müdürü Öner Çayırlı, Müdür Yardımcısı İhsan Ekin ve öğrencileri kabul eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Tevke, başarılarından dolayı öğrencileri kutladı.
 
 
Okulda yapılan sportif faaliyetler, il, bölge ve Türkiye çapında elde edilen dereceler hakkında İl Müdürümüze bilgiler aktaran Okul Müdürü Öner Çayırlı, bu konuda okul olarak iyi mesafe aldıklarını söyledi.
 
 
İl Müdürümüz Hasan Tevke, önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan halk oyunları Türkiye finaline katılacak öğrencilere başarılar dileyerek, çeşitli hediyeler verdi.