Halk Günü Toplantıları devam ediyor

Van Büyükşehir Belediyesi, Salı ve Cuma günleri halk günleri toplantısı yapmayı sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, halk günlerinin büyük memnuniyet uyandırdığı belirtildi.

VAN 20.03.2017 10:34:44 0
Halk Günü Toplantıları devam ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Cuma Günü gerçekleştirilen ve Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer'in başkanlığında yapılan Halk Gününde bir çok sorun, temenni ve önerinin dile getirildiği aktarıldı.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği belirtilen Halk Günlerinde sorunların çözümü için Daire Başkanlarının da toplantılara iştirak ettiği bildirildi.

Dile getirilen yol, su, imar, altyapı gibi sorunların, toplantı sırasında ilgili daire başkanlığınca araştırılarak çözümü için gayret gösterildiği ifade edilirken, halk toplantılarında genel olarak su, yol, altyapı, imar, ulaşım gibi konularda görüş belirtilerek Van için yeni bir dönemin başladığı ve çalışmaların daha iyi bir seviyeye gelmesi için yoğun çaba harcandığı da dile getirildi.

Halkın memnuniyetini dile getirdiği belirtilen Halk Günlerinde bir çok kişinin belediyenin en yetkili isimleri ile birebir görüştüğü de açıklandı. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre; tüm ekibin sorunlarıyla ilgilenmesinin önemini dile getiren vatandaşların, "Sıcak ilgi ve çözüme yönelik gayretleri takdirle karşılıyoruz. Bizim için belediyenin vatandaşa yaklaşımı çok önemli. Bizler bu konuda dile getirdiğimiz sorunlarımıza çözüm buluyoruz. Belediyenin halk gününü bu yönden önemsiyoruz" dediği aktarıldı.

Belediyenin Halk Günleri Salı ve Cuma Günleri saat15.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor.

Kaynak / Editör: Prestij Haber Merkezi -