GÜRPINAR’DA MAHALLELER PARKE TAŞI İLE BULUŞUYOR

Gürpınar Belediyesi tarafından başlatılan çalışma kapsamında kırsal mahallelerin yollarına kilitli parke taşı döşeniyor.

VAN 30.10.2017 18:00:24 0
GÜRPINAR’DA MAHALLELER PARKE TAŞI İLE BULUŞUYOR
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Haber Merkezi
Gürpınar Belediyesi, bir yandan şehir merkezindeki projeleri hayata geçirirken, diğer yandan da en ücra mahallelere hizmet götürmek için mesai harcıyor.
Fen İşleri Müdürlüğünce 2017 yılı içerisinde 300 bin metre kare kilitli parke taşı döşenmesi programa dahil edildi. Mahallelerde 120 bin metre kare parke taşı döşenmesi tamamlanarak yollar vatandaşın hizmetine sunuldu. 180 bin metre karelik alanda ise çalışmalar devam ediyor.
Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, birçok mahallenin daha önce hiç yol hizmeti almadığını belirterek, bu mahallelerin yollarının iyileştirilmesi için yoğun bir gayret içerisinde olduklarını belirterek, "Göreve geldiğimiz günlerde mahallelerimizin eksiklerini tespit ettik. Bu eksiklerden biri de yolların kullanılamaz olması durumuydu. Bizler de “yol demek medeniyet demektir” anlayışıyla bu mahallelerimizde hemen çalışma başlattık. Vatandaşlarımızın daha rahat ulaşım sağlaması için çalışmalarımız devam ediyor."