Gündüz: Milli İttifak bu milletin pusulasıdır

Anadolu Gençlik Derneği Hanımlar Komisyonu Genel Başkan Yardımcısı Hatice Kübra Gündüz, Saadet Partisi Van Kadın Kolları tarafında düzenlenen Milli İttifak buluşmasında konuştu. Gündüz, milli ittifakın toplumun pusulası olduğunu be

VAN 22.05.2015 17:18:21 0
Gündüz: Milli İttifak bu milletin pusulasıdır
Tarih: 01.01.0001 00:00
Şişli Öğretmen evinde kahvaltı ile başlayan programda ilk olarak Saadet Partisi Van Kadın kolları başkanı Ayşegül Çakır konuştu.
Çakır, "İşte  bizlerde bu gün burada hanımlar olarak hep birlikte Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi "Milli, İttifak Buluşmalarından" birini de burada gerçekleştirerek; hep birlikte haykırıyoruz ve diyoruz ki, "Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye, Yeni Bir Dünya için" Milli Görüş davasının tek temsilcisi olan, Avrupa Birliği değil İslam Birliği diyen Çakır şöyle devam etti:  "maddeciliği değil maneviyatı üstün tutan, kuvvetin yanında değil hakkın yanında olan, zulmü değil adaleti ilke edinen Saadet Partisi'nin barajı aşarak meclise girmesi ve iktidara yürümesi için bir araya gelmeliyiz." şeklinde konuştu.
Buluşmaya Ankara'dan katılan Anadolu Gençlik Derneği Hanımlar Komisyonu Genel Başkan Yardımcısı Hatice Kübra Gündüz ise, seçimin önemine vurgu yaparak, "Değerli Kardeşlerim, 7 Haziran seçimlerine hızla yaklaştığımız şu günlerde Türkiye ve dünyada şahid olduğumuz olaylar bu seçimi çok daha önemli hale getirmektedir. Milli İttifak, olarak bizler modern kölelik düzeni dediğimiz bu düzene karşıyız. O yüzden" Yeni Bir Dünya Düzeni "diyoruz.  Her türlü zulme karşıyız. Sömürüye karşıyız. Daha fazla silah satmak için, daha fazla çatışma çıkaran düzene karşıyız. Bir damla petrol için, bin damla kan akıtmaktan çekinmeyen sisteme karşıyız. Sizlerle ülke gerçeklerini paylaştık.  Büyük Birlik Partimizin ve Saadet Partimizin ittifakı ile kurulan Milli İttifak, ayrıştırmanın, kamplaştırmanın yapıldığı bu günlere inat birlik, beraberlik, kardeşliğin gücünü göstermiştir. Milli İttifak bu milletin pusulasıdır. Saadet Partisi'nin meclise girmesi bugün artık mecburiyettir.  Çünkü feryadımız kuru particilik davası değil, devlet-millet sevdasıdır. Bugün milletimizin önüne konulan barajı, vicdanlara konulan prangalar olarak görüp, bunu kırma zamanıdır. Bugün oylar bölünmesin diye değil, ülke bölünmesin diye birlik olma zamanıdır. Bugün üzerimizde emelleri olan ırkçı emperyalizme DUR deme zamanıdır. Bugün büyük sorumluluğu hatırlayıp, kalplerin sesini duyma zamanıdır. Bugün birlik içinde Saadet bulma zamanıdır. Mührü Saadet'e vurma zamanıdır. Sözlerime son verirken sizleri saygıyla selamlıyorum." şeklinde konuştu.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi