Gündüz, başkan adaylığını açıkladı

Son günlerde Ak Parti cenahında il başkanlığı ve ilçe başkanlıkları için birçok kişi adaylığını açıklıyor. Fikri Asım Derneği Van Şube Başkanı Şaban Gündüz, Ak Parti Tuşba İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı

VAN 21.07.2017 11:14:51 0
Gündüz, başkan adaylığını açıkladı
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın teşkilatların yenilenmesi ile ilgili sarf ettiği sözlerin ardından yeni yüzler de siyasete girmek için harekete geçti.

    Son zamanlarda Ak Parti'de gerek il başkanlığı, gerekse ilçe başkanlıkları için adaylar belirmeye başladı. Son olarak Fikri Asım Derneği Van Şube Başkanı Şaban Gündüz, gazetemize yaptığı açıklamada Ak Parti Tuşba İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

     Şimdiye kadar yapmış olduğu tüm çalışmalarının son deminde halka mal edebileceğinin bir mükâfat olduğunu düşündüğünü söyleyen Gündüz, "Buna mütemadiyen devlet huzuru ve bekasının en öncelikli adımım olduğunu her şeyden evvel bildirmek isterim. Bizler fikri asım olarak her ne kadar bir STK olsak da önceliklerimiz vardır ve bu öncelikleri yaşatmak ve hayata geçirmek için durmadan yorulmadan çalışmalarımız ve icatlarımız olmuştur. Bunların başında devlet vatan millet ve bayrak bilincinin geldiğini tabiri caizse derneğimizin kuruluş amaçlarının en ziyadesi olduğunu bildirmek istiyorum ve dahası mevcut düzenin getirmiş olduğu sistem hatalarının önüne geçebilmek adına duraksamadan hizmet edeceğimi söylemeliyim. Cumhurbaşkanımızın da tabiriyle metal yorgunluk ve bunun öncesinde bu metal yoğunluğu elimine etmek için bana pay biçilecek, her türlü göreve hazır ve nazırım. Gerek liyakat gerek adalet bilfiil kalkınma hareketi olan bu kutlu davada bulunmak beni ziyadesiyle ihya etmekte ve azmimi artırmaktadır. Ve bu düzeni tekrar gün ışığına çıkarmayı boynuma borç bilirim. Yeniden doğmayı yeniden yaratmayı toplumun her kesiminde yeniden heyecan uyandırmayı ve ilk günkü şevk ile hizmet askını ayyuka çıkarmayı şahsıma münhasır sayar yeni projeler yeni atılımlar yeni yüzler ve güçlü beyinlerle bu yola devam etmeyi hedefleyerek bu kutlu davada Ak  Parti TUŞBA ilçe başkanlığına adaylığımı beyan ediyorum. Güçlü bir kavmin güçlü ve dirayetli evladı olarak her hizmete hazırım" ifadelerini kullandı.