Gümrük Bölge Müdürü Özen görevine başladı

Doğu Anadolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne atanan Sabri Özen görevine başladı. Özen önceki Müdür Mustafa Şahin'den görevi teslim aldı.

VAN 26.11.2014 09:41:05 0
Gümrük Bölge Müdürü Özen görevine başladı
Tarih: 01.01.0001 00:00
       
             Doğu Anadolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne Sabri Özen atandı. 
             Özen, kurumda düzenlenen törenle görevi Önceki Müdür Mustafa Şahin'den devraldı. Mustafa Şahin, bundan sonraki hizmetini merkez teşkilatında sürdüreceğini, yeni Bölge Müdürü Sabri Özen'in Doğu Bölgesinde daha önce de görev aldığını dile getirerek burada yapacağı görevlerde daha başarılı olacağına inandığını söyledi.

             Ayrıca Bölge Müdürlüğü personeline hitaben "3 yıldır görevde bulunduğum sürede iyi ve kötü günlerimiz olmuştur. Sizin başarınız Gümrük ve Ticaret Bakanlığının başarısıdır. Ben hepinize bundan sonra ki bölge hizmetlerinizde başarılar diliyorum" dedi.

            Görevi teslim alan Sabri Özen, daha önce Habur Sınır Kapısı ve Mardin'de görev aldığını, bölge hizmetini tamamlamasına rağmen verilen görevi kabul etmeme gibi bir lükslerinin olmadığını dile getirerek, "Tabi ki Bölge Müdürümüzün görevinden sonra bu görevi almak zor olacak. Çalışmalarını takip ediyoruz, son derece başarılı bir Bölge Müdürümüz. Bizler de bu bayrağı devralarak, en iyi şekilde bu görevi yapmaya çalışacağız. Bölge Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum ve bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum" dedi.

           Yeni Bölge Müdürü Sabri Özen, görevi devraldığı Mustafa Şahin'e bölgeye hizmetlerinden dolayı plaket verdi.     Bölge: Fehmi Tekdur