Gülaçar, TBMM İnsan Hakları Komisyon Sözcüsü…

Ak Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, Merkez Karar Yürütme Kurulu üyeliğinden sonra yeni bir göreve daha atandı. Gülaçar, TBMM İnsan Hakları Komisyon Sözcülüğüne getirildi.

VAN 18.10.2018 20:31:03 0
Gülaçar, TBMM İnsan Hakları Komisyon Sözcüsü…
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Van Milletvekili ve aynı zamanda Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi Van milletvekili Osman Nuri Gülaçar getirildi.

 


         Gülaçar'ın yeni görevi Van'da da sevinçle karşılandı. Van'daki Ak Parti camiası, "Daha önce Merkez Karar Yürütme Kurulu üyeliğine getirilen hemşehrimiz Osman Nuri Gülaçar'ın şimdi de yeni bir göreve daha getirilmesi bizi mutlu etmiştir. TBMM İnsan Hakları Komisyon Sözcülüğü görevinin hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

 


        Osman Nuri Gülaçar Kimdir
1965 Van doğumlu olan Gülaçar, Ekonomist; İlk ve ortaöğrenimini Van'da tamamladı. İmam-hatip lisesinden mezuniyetinin ardından Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdi. Bölgesinin önemli kanaat önderlerinden birisi oldu ve 32 yıl imam - hatip olarak görev yaptı. Birçok konferans ve toplumsal hayatın merkezinde olan sivil toplum örgütlerinde faaliyet gösterdi. Ensar Vakfı Van Şube Başkanlığı görevinde bulundu.