Girişimcilik eğitimini tamamlayanlar sertifikasını aldı

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA), KOSGEB ve Erdemliler Harekâtı Derneği tarafından düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitimi kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

VAN 24.09.2016 17:53:37 0
Girişimcilik eğitimini tamamlayanlar sertifikasını aldı
Tarih: 01.01.0001 00:00
   KOSGEB'in Girişimcilik Destek Programı kapsamında Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) ve Erdemliler Harekâtı Derneği işbirliği ile Dernek Başkanı Yunus Altın tarafından sertifikalar sahiplerine verildi.

   Erdemliler Harekâtı Dernek Başkanı Yunus Altın'ın girişimleriyle başlayan ve 4 günde tamamlanan kursta 45 kadın ve 45 erkek olmak üzere toplamda 90 kişinin girişimcilik sertifikaları ücretsiz olarak Yunus Altın tarafından dernek binasında sahiplerine verildi.

    Altın, sertifika töreninde yaptığı konuşmada, dernek olarak Van’daki genç girişimcilere kendi istihdam alanlarını oluşturmaları konusunda yardımcı etmenin dernek amaçlarından birinin olduğunu belirterek aynı zamanda sertifika sahiplerini sistem hakkında ve alacakları destek ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı  (DAKA), KOSGEB ve Erdemliler Harekâtı Derneği tarafından düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitimi kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.