Gevaş’ta durdurulan bir çekicide eroin ele geçirildi

Van’ın Gevaş İlçesinde oluşturulan uygulama noktasında durumundan şüphelenilerek durdurulan bir çekici ve çekiciye bağlı dorsede 102 paket halinde 52 kilo 90 gram eroin ele geçirildi.

VAN 5.10.2018 11:46:46 0
Gevaş’ta durdurulan bir çekicide eroin ele geçirildi
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Van Emniyet Müdürlüğü tarafından, kent merkezinde ve ilçelerde haksız kazanç sağlamak amacıyla, uyuşturucu madde ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini yürüten şahıs/şahıslara yönelik olarak çalışmalar sürüyor.

   Bu kapsamda 04 Ekim 2018 günü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Görevlilerimizce; İlimiz Gevaş İlçesinde oluşturulan uygulama noktasında durumundan şüphelenilerek durdurulan 73 plaka sayılı çekici ve çekiciye bağlı 73 plaka sayılı dorsede Narkotik Madde Arama Köpeği ALFA ile birlikte detaylı arama yapıldı.

   Söz konusu aramada; dorsesine zulalanmış 102 paket halinde toplam 52 Kilo 90 Gram Eroin Maddesi ele geçirildi.

   Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Elde edilen uyuşturucu madde ile ilgili olarak araç sürücüsü M.A. isimli şahıs "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak/Uyuşturucu Madde Nakletmek" suçundan gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan M.A. isimli şüpheli şahıs hakkında tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır” ifadeleri yer aldı.

izmir escort