Gevaş'ta AK Parti Belediye Başkan Aday Adayları Tanıtım Toplantısı

AK Parti Gevaş Belediye Başkan aday adayları tanıtım toplantısı yapıldı. Belediye hizmet binası toplantı salonunda gerçekleşen tanıtım toplantısına AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı İsmet Biner, AK Parti Van Kadın Kolları Başkan

GEVAŞ 6.11.2013 20:41:03 0
Gevaş
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Gevaş Belediye Başkan aday adayları tanıtım toplantısı yapıldı.

Belediye hizmet binası toplantı salonunda gerçekleşen tanıtım toplantısına AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı İsmet Biner, AK Parti Van Kadın Kolları Başkanı Nahide Hakan, Gevaş Belediye Başkanı Nazmi Sezer, Akdamar Belde Belediye Başkanı Ferdi Şeker, İl Genel Meclis üyeleri Nusret Hakan, A. Hadi Ergenç, AK Parti Gevaş İlçe Başkanı Bedirhan Erdem, Gevaş Kadın Kolları Başkanı Gülşen Çiftçi ve partililer katıldı. Kısa bir konuşma yapan Gevaş Kadın Kolları Başkanı Gülşen Çiftçi, "Hepinizi tebrik ediyoruz. Bence büyük bir adımdır. Sekiz aday adayı güzel bir şey, bundan da gururlanmamız lazım. Sizin de bildiği gibi 8 aday adayı da bizim için ayrı bir değeri vardır. Bir tanışma toplantısı düzenleyelim dedik. Biz kimseye öncelik vermiyoruz. Herkes eşit bizim için. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. Sizden ricam da maalesef dışarıdan güzel şeyler duymuyoruz. Yorumlarınız güzel çıkmıyor. Birbirinizi eleştirmeden tabi ki herkesin kendisine göre bir çalışması olacaktır, ama rica ediyorum birbirinizi kırmadan hepimiz de aynı yolun yolcusuyuz" dedi.

AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı İsmet Biner ise, "Bugün Gevaş'ın listesine baktığım zaman maşallah Gevaş'ın listesi çok renkli. Gönül isterdi ki birkaç daha adayımız başvursun. Hepinizi bu medeni cesaretinden dolayı da tebrik ediyorum. Sekiz aday adayımız var. Bu sekiz aday adayının nihayetinde bir kişi alacak. Hepiniz bizim için çok önemlisiniz. Bundan emin olabilirsiniz ki hepinize de eşit mesafede olacağız. Birlik beraberliğimizi kuruyacağız" dedi.

Daha sonra söz alan aday adayları, kendilerini tek tek tanıttılar.