Gevaş Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nden Yılsonu Etkinlikleri

Van'ın Gevaş ilçesindeki Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen yılsonu etkinlikleri büyük ilgi gördü.

VAN 9.05.2013 17:06:55 0
Gevaş Kız Teknik ve Meslek Lisesi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van'ın Gevaş ilçesindeki Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen yılsonu etkinlikleri büyük ilgi gördü.

Çocuk gelişimi öğretmeni Gülsüm Doğan başkanlığında hazırlanan tiyatro gösterisinde rol alan öğrenciler büyük ilgi gördü. Okulun yemek salonunda yapılan tiyatro gösterisine öğretmen ve öğrenciler katıldı. Okul Müdürü Ayhan Yiğit, sene sonu etkinlikleri kapsamında Tiyatro Kulübü'nün bir etkinlik düzenlediğini belirterek, "Bu tür etkinliklerle hem öğrencilerimizin streslerini almak hem de sosyal aktivitelerini geliştirmek amacıyla düzenledik. Böyle etkinliklerimiz yıl içerisinde yapıldı yapılamaya da devam edecektir. Tiyatro çalışmasında Çocuk Gelişimi Öğretmenimiz Gülsüm Doğan, şiir dinletisi çalışmasında Ceyda Dönmez arkadaşlarımız organize ettiler. İleriki zamanlarda bu tür etkinlikleri velilerimize ve halka sunmayı düşünüyoruz. Bu çalışmalarda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Tiyatro gösterisinin ardından sahne alan öğrencilerin okuduğu şiirler duygulu anların yaşanmasına neden oldu. Özellikle 'anne' isimli şiirin okumasıyla bazı veliler ve öğrenciler gözyaşlarını tutamadılar. - Van