Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığı'na Oflas seçildi...

Van Genç Girişimciler Kurulu yeni başkanını seçmek üzere bir otelde genel kurulu gerçekleştirmek için toplandı. Yapılan seçim sonrası başkanlığa Necip Oflas getirildi.

VAN 22.08.2014 16:06:25 0
Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Yapılan oylama sonucunda Divan başkanlığına işadamı Ayhan Fidan seçilirken, moderatörlüğünü eski Başkan Mahmut Köroğlu'nun yaptığı Genç Girişimciler Yönetim Olağan Genel Kurulu toplantısı yapıldı.

 

Genç Girişimciler Yönetim Kurulu’nun, üye sayısının 15 kişiden ibaret olduğu ifade edilirken, başkanlık yarışı için iki aday mücadele etti. Adaylardan Sibel Cacim ve Necip Oflas yapacakları icraatlar ve çalışmalar hakkında üyelere bilgiler aktardı.

 

Yapılan açıklamaların sonunda seçime gidildi. Kapalı zarf açık tasnif şeklinde yapılan oylamada, Necip Oflas aldığı 7 oyla başkanlığa seçildi. Sibel Cacim ise 6 oy aldı. Yeni dönem için Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Necip Oflas oldu. Yasal süre içerisinde herhangi bir itiraz ya da aksilik çıkmaması halinde, Necip Oflas başkanlık koltuğuna oturacak.

 

“Anadolu’nun incisi Van’ı bir dünya markası yapalım”

Van’ı layık olduğu yerlere çıkaracaklarını söyleyen Oflas, “Van’da yapacak daha çok işimizin olduğunu biliyoruz. Bu doğrultuda gelin, medeniyetlerin beşiği Van’ı olması gereken ve hak ettiği yerlere birlikte taşıyalım. Anadolu’nun Doğu kapısı, Anadolu’nun İncisi Van’ı bir Dünya markası yapalım. Van’ın ekonomi, turizm, eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel yönden gelişmesi için öncelikle halkımıza, Van Ticaret ve Sanayi Odasına, Van Genç Girişimciler Kuruluna, Kamu kurum ve kuruluşlarına bu güne kadar verdikleri ve bundan sonra verecekleri destek için de şimdiden teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Yapılan seçimlerin ardından eski Başkan Mahmut Köroğlu’na, yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.