Genç Girişimciler ile Teknokent arasında işbirliği protokolü…

Van Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu ve Yüzüncü Yıl Üniversitesi Teknokent A.Ş. yeni girişimcilerin ticari hayata atılması, inovatif projelerin geliştirilmesi ve Ar-Ge konusunda yapılacak projelerin hayata geçmesine yönelik

VAN 10.02.2016 11:23:08 0
Genç Girişimciler ile Teknokent arasında işbirliği protokolü…
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Genç Girişimciler Kurulu Başkanı E. Görsel Görmen; imzalanan bu protokolün kent için hayırlı olmasını dileyerek iş birliğinin gençlerin ekonomide söz sahibi olması ve yeni projelerin hayat geçmesi noktasında fayda sağlayacağını kaydetti.
    İş birliği protokolünün kısa zamanda hayata geçecek projeler ve programlarla fark yaratacağına değinen Teknokent Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Necat Görentaş, Genç Girişimcilerin dinamik gücünün çok önemli olduğunu kaydederek, Şubat ayının son haftası bir araya gelinerek kısa vadede birçok etkinlik planlayacaklarını ifade etti.
     Teknokent Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Gedik ise; özellikle Kuluçka Merkezinin önemini belirterek benzer programlar ve üniversite bünyesinde birçok fırsatın gençlere imkânlar yaratacağını kaydetti.
     Protokol kapsamında Mart ayının ilk haftasının Girişimcilik Haftası olması münasebetiyle ülke genelinde kendini kanıtlamış iş dünyası aktörlerinin Van’da gençlerle bir araya gelerek gençlerin girişimciliğe özendirilmesi amacı ile bir program yapılması kararı alındı. Teknokent A.Ş. bünyesinde oluşturulan Kuluçka Merkezi ve Teknokent A.Ş.’nin genel tanıtımı ile ilgili de kısa zamanda Van TSO’da bir seminer düzenlenmesine karar verildi. Bölge Gazetesi Haber Merkezi