Genç başkan adayına muhtarlardan destek

Van'da Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanlığına aday olan Murat Ergin, 4 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirilecek olan 2. olağan kongre için muhtarlardan tam destek aldı.

VAN 8.09.2017 10:17:06 0
Genç başkan adayına muhtarlardan destek
Tarih: 01.01.0001 00:00
 AK Parti İpekyolu Dış İlişkiler Başkanı olarak görevin yürüten Murat Ergin ilçe başkanlığına da aday olduğunu kısa bir süre önce kamuoyuna duyurmuştu. 4 Kasım 2017 tarihinde 2. Olağan kongreye gidecek olan ilçe teşkilatı başkanlığı için ise Ergin seçim turlarını da sürdürüyor.

    Toplumun her kesiminden insanlarla bir araya gelen Ergin, destek sözü alarak ziyaretlerine devam ediyor. Son durağı muhtarlarla bir araya gelmek olan Ergin, gördüğü destek karşısında ise mutluluğunu dile getirdi.

    İpekyolu Muhtarlar Dernek Başkanı ve Hatuniye Mahalle Muhtarı Turgut Külay, Şerefiye Mahalle Muhtarı ve Fahri Başkan Şükrü İnan, Cevdetpaşa Mahalle Muhtarı ve Merkez Mütevelli Heyet Başkanı Yılmaz Koçak, Bahçıvan Mahalle Muhtarı Özer Aktuğ, Bostaniçi Mahalle Muhtarı ve İlçe Mütevelli Heyet Başkanı Celalettin Toygun, Serhat Mahallesi Muhtarı İdris Aydın, Yeni Mahalle Muhtarı Abdullah Kaval, Vali Mithat Bey Mahalle Muhtarı Serhat Şahin ve Alipaşa Mahalle Muhtarı Yunus Dilmaç'ı ziyaret eden Ergin, seçimler için bilgi alışverişinde bulunurken, farklı konularda da muhtarların tecrübelerinden faydalanmak istediğini dile getirdi.

     Genç yaşta siyasete atılmanın önemli olduğunu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da gençlere bu yolda büyük önem verdiğini anlatan muhtarlar ise, destek sözü verdiler.  
    Daha sonra bulunduğu yerden ayrılan Ergin, diğer ziyaret turlarını sürdürmeye devam etti.