Gazeteciler ve protokol arasında dostluk maçı

Van Valisi Murat Zorluoğlu'nun da olduğu kentteki protokol takımı, gazetecilerden oluşan Basınspor ile dostluk futbol maçında buluştu.

VAN 5.10.2018 22:56:02 0
Gazeteciler ve protokol arasında dostluk maçı
Tarih: 01.01.0001 00:00
     Van'daki gazetecilerden oluşan Basınspor, Van Valisi Murat Zorluoğlu ve kurum müdürleri ile eski sporculardan oluşan protokol takımı ile halı sahada dostluk futbol maçı yaptı.

 


          Gazetecilerden oluşan Basınspor; Erol Çakıl, Serkan Aslan, Kenan Gül, Ziya Türk, Ö.Aytaç Aykaç, Uğur Çankaya, Cemal Aşan, Baki Karaca, Bişar Ulutaş ve Rıdvan Can'dan oluşan isimlerle dönüşümlü olarak sahaya çıktı.

 


     Protokol takımı ise; Van Valisi Murat Zorluoğlu, Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İşkur Müdürü Salih Serçe, AFAD Müdürü Osman Uçar, TEDAŞ Müdürü Beytullah Özbayram ve eski sporcular Hakan Abi, Bengin Çakay ve Ramazan Kıvanç ile sahaya çıktı.

 


          Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Nevzat İnanç'ın hakemlik yaptığı karşılaşma oldukça keyifli geçti.
İlk yarıda; Protokol takımı Vali Murat Zorluoğlu(3), Ramazan Kıvanç (2), Bengin Çakay'ın attığı gollerle ilk yarıyı 6-4 önde tamamladı. Basınspor'un ilk yarıdaki golleri ise; Baki Karaca(2), Bişar Ulutaş ve Rıdvan Can'dan geldi.

 


          İkinci yarıda, Basınspor Bişar Ulutaş, Baki Karaca (2) ve Rıdvan Can'ın attığı gollerle rakip fileleri havalandırırken, Protokol Takımı ise bir kez daha Vali Murat Zorluoğlu, Tuğgeneral Yavuz Özfidan ve Salih Serçe'nin golleri ile skoru belirledi:9-7 Maç sonu, iki takım oyuncuları da birbirini tebrik ederek, centilmenlik örneği sergiledi.

izmir escort