GAZETECİLER ARASI MASA TENİSİ TURNUVASI

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Süphan Gençlik Merkezi tarafından kentteki gazeteciler arasında düzenlenen masa tenisi turnuvası sona erdi.

VAN 27.04.2014 19:59:07 0
GAZETECİLER ARASI MASA TENİSİ TURNUVASI
Tarih: 01.01.0001 00:00
Süphan Gençlik Merkezi tarafından Ferdi Sporlar Merkezi’nde gerçekleştirilen masa tenisi turnuvasında gazeteciler ter döktü. Birbirinden heyecanlı geçen maçlar sonucunda Bölge Gazetesi’nden Bişar Ulutaş birinci olurken, Anadolu Ajansı Muhabiri Necat Hasar ikinci oldu. Turnuvada üçüncülüğü Zaman Gazetesi Van Temsilcisi Yusuf Sinan elde ederken, Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Yahya Öylek ise dördüncü oldu.
Amaçlarının ilde kamu hizmeti gören gazetecileri kaynaştırmak olduğunu ifade eden Süphan Gençlik Merkezi Müdürü Ömer Faruk Tanrıtanır; “Van’da görev yapan gazetecilerin kaynaşmasını sağlamayı amaçladık. Bugün gerçekten de çok güzel bir turnuva oldu. Gazeteci arkadaşlarımız Ferdi Sporlar Merkezi’nde yapılan turnuvada güzel bir mücadele sergilediler. Mücadele sonucunda Bişar Ulutaş, Necat Hasar, Yusuf Sinan ve Yahya Öylek arkadaşlarımız ilk dörde girdi ve kupa aldılar. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi.