GAZETECİ YAZAR ÖZKÖSE VANLI GENÇLERLE BULUŞTU

Yazar Buluşmaları ve Hasbihal Gençlik Sohbetleri kapsamında Gazeteci Yazar Adem Özköse Vanlı gençlerle bir araya geldi.

VAN 23.02.2017 18:07:45 0
GAZETECİ YAZAR ÖZKÖSE VANLI GENÇLERLE BULUŞTU
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Haber Merkezi

Gençlik ve Spor Bakanlığının, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerine bağlı gençlik merkezlerinde gerçekleştirdiği Yazar Buluşmaları ve Hasbihal Gençlik Sohbetleri kapsamında gazeteci yazar Adem Özköse İpekyolu Gençlik Merkezinde kitap okuma halkasında yer alan üye gençlerin katılımları ile Gençlik ve Cennet konulu sohbet gerçekleştirildi. 

Özköse, daha sonra projenin devamı olan Gençlerle Hasbihal ve Âlem-i İslam Sohbetleri kapsamında Merkez İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda Seyyah programı gerçekleştirildi. 
Âlem-i İslam Sohbetleri programında yazar Özköse, gençler ve protokol üyelerinin katılımları ile bir araya geldi.

İlgi ve katılımın yoğun olduğu gecede Özköse bilgi, deneyim ve seyahatlerinde görüp yaşadıkları olayları gençlere aktararak okumalarını, hayal kurmalarını, hayatı önemsemelerini, bu dünyadaki yaşantının öteki dünyayı şekillendireceğini, bu bilinç ve sorumluluk içerisinde hareket etmeleri tavsiyelerinde bulundu. 

Gerçekleştirilen programda konuşma yapan; Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, gençliğe önem verdiklerini ve bu gençliğin geleceğimizi oluşturduğunu söyledi. 
İnanç, “Gençlerimiz bizim sadece çocuklarımız değil ayrıca geleceğimiz. Geleceğimizin temelini bizler onlarla atıyoruz. Bu temeli de sağlam oluşturmamız için bu tür sohbetlere, örneklere ve nasihatlere her zaman ihtiyacımız vardır.” ifadelerini kullandı.