Gazeteci Yazar Dilipak, Çakırgil ve Oğur Van’a geliyor

“Bölge Gerçeği ve Kayyumlar”

VAN 20.10.2018 14:31:36 0
Gazeteci Yazar Dilipak, Çakırgil ve Oğur Van’a geliyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Gazeteci Yazar Dilipak, Çakırgil ve Oğur Van’a geliyor

 

Yazdıkları yazılarla ve analizleri ile Türkiye gündemine farklı bir bakış açısı getiren, Yeni Akit Gazetesi Yazarı Abdurrahman Dilipak, Star Gazetesi Yazarı Selahattin Eş Çakırgil ve Karar Gazetesi Yazarı Yıldıray Oğur Van’a geliyor.

Gazeteci Yazar Baki Karaca’nın organizesi ile Van’da düzenlenecek olan “Van’dan Sesleniş Paneli’ne konuşmacı olarak katılmak üzere, Yeni Akit Gazetesi Yazarı Abdurrahman Dilipak, Star Gazetesi Yazarı Selahattin Eş Çakırgil ve Karar Gazetesi Yazarı Yıldıray Oğur, Cumartesi günü Van’a geliyor.

Halka açık olarak düzenlenen ve Van Valisi Murat Zorluoğlu’nun yanı sıra şehir protokolünün de katılacağı panele, sivil toplum örgütlerinin, siyasetçilerin, medyanın ve halkın yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

İskele Caddesi üzerinde bulunan Van Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda 27 Ekim 2018 Cumartesi günü saat 13.00’de gerçekleşecek olan, Van’dan Sesleniş Paneli’nin moderatörlüğünü Yüzüncü Yıl Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şakir Gözütok yapacak.

Türkiye’nin Ekonomik Çalkantılarının Nedeni?”, “Yerel Seçimlerin Önemi Ve Türkiye’deki Siyaset Gerçeği” ve “Bölge Gerçeği ve Kayyumlar” gibi başlıklı konuların anlatılacağı panele Abdurrahman Dilipak, Selahattin Eş Çakırgil ve Yıldıray Oğur panelist olarak katılacak.

Van’ın tarihi mekânlarını da gezecek olan panelistler Pazar günü Van’dan ayrılacak.  

 Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, yazı

porno izle