Galibiyet hesapları!

Teknik Direktör değişikliğinin ardından geçtiğimiz hafta sonu kendi sahasında konuk ettiği lider Niğde Belediyespor ile 0 - 0 berabere kalan Van Büyükşehir Belediyespor yarın deplasmanda Darıca Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek

VAN 17.11.2015 17:11:16 0
Galibiyet hesapları!
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Kötü bir sezon geçiren ve geride kalan 14 haftada sadece 13 puan toplayarak düşme hattında bulunan Van Büyükşehir Belediyespor çıkış arıyor. Kötü gidişat sonrası önceki hafta Tarık Daşgün'ün görevine son veren yönetim, takımın başına Zeki Yılmaz'ı getirtti. Yılmaz ile geçtiğimiz hafta Niğde Belediyespor ile ilk maçına çıkan Van Büyükşehir Belediyespor 90+2'de kaçırdığı penaltı sonucu sahadan 1 puanla ayrılmak durumunda kalmıştı. Van Büyükşehir Belediyespor yarın deplasmanda karşılaşacağı Darıca Gençlerbirliği maçı ile geri dönüş yapmak istiyor. Haftalardır galibiyet yüzü göremeyen Van Büyükşehir Belediyespor'da tüm hesaplar artık galibiyet üzerine yapılıyor.

Hazırlıklarını tamamlayan ve artık maç saatini bekleyen Van Büyükşehir Belediyespor'da alınacak olan bir galibiyet ile üst sıralara doğru tırmanış amaçlanıyor. Bu yönde takımı motive eden Teknik Direktör Zeki Yılmaz, amaçlarının deplasmandan 3 puanla ayrılmak olduğunu belirtti. Çok çalıştıklarını ve bulundukları konumdan üst sıralara doğru tırmanışa geçmek istediklerini belirten Yılmaz, tüm taraftarların da takıma sahip çıkması çağrısında bulundu.

AZ GOL ATIYOR, ÇOK GOL YİYOR!

Şuana kadar 13 maça çıkan Van Büyükşehir Belediyespor'da istatistiki rakamlar bazı bölgelerde sıkıntı olduğunu ortaya koyuyor. 13 maçta rakip kaleye 14 gol atabilmeyi başaran Van Büyükşehir Belediyespor buna karşılık kendi kalesinde 20 gol gördü. Eksi (-) 6 averaja sahip olan Van Büyükşehir Belediyespor şuana kadar 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 6'da mağlubiyet aldı.

MAÇIN HAKEMLERİ

Bu arada yarın saat 13.30'da başlayacak olan Darıca Gençlerbirliği - Van Büyükşehir Belediyespor maçını Doğan Altun yönetecek. Maçın yardımcı hakemleri ise Serdar İla, Uğur Akalp. 4. Hakem ise Abdurrahim Gargi.

Kaynak / Editör: Prestij Haber Merkezi -