Futbol takımındaki çocuklara belediye desteği…

'EFENDİ DEĞİL, HİZMETKÂR OLMAYA GELDİK'

VAN 28.05.2015 00:31:51 0
Futbol takımındaki çocuklara belediye desteği…
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü'ne bağlı çocuk evlerinde kalan ve futbol takımında oynayan çocuklara Tuşba Belediyesi logolu forma hediye etti.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlediği bir törenle çocuklar, forma takımlarını Başkan Özgökçe'nin elinden aldılar. Sosyal belediyecilik anlayışı gereği ilçe ayrımı yapılmaksızın eğitim, kültür, sosyal ve sportif faaliyetlere destek veren Tuşba Belediyesi, geleceğin teminatı olan çocukların ve gençlerin içinde yer alacağı her etkinliğe imkanları dahilinde destek verme gayreti içinde olduklarını söyledi.
Tuşba Belediye Meclis üyeleri, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi yetkilileri ile belediye çalışanlarının da hazır bulunduğu forma dağıtım töreninde bir konuşma yapan Başkan Özgökçe, toplumun geleceği olan başta gençler olmak üzere toplumun tün kesimlerine hizmet etmek için bu makamlara talip olduklarını söyledi.
 
"EFENDİ DEĞİL, HİZMETKÂR OLMAYA GELDİK"
Belediye başkanları olarak toplumun hizmetkârlığına talip olduklarını ifade eden Başkan Özgökçe, "Bunu çok duymuşsunuz. Bu cümleyi başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ilk belediyecilik faaliyetine girdiği günden beri 'Bizler halka efendi değil, hizmetkâr olmak için geldik' diyor ve biz de ilk günden beri bu şiar ile hizmet veriyoruz" ifadelerini kullandı.
Gençlerle buluşmasından dolayı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür eden Başkan Özgökçe, gençlerin sportif, kültürel ve sosyal bütün faaliyetlerinde onlarla birlikte hareket edeceklerini anlattı.
Tuşba Belediyesi'nin yeni kurulduğunu ve yeni kurulmasına rağmen hiçbir sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerden geri kalmadığı ve bundan sonra da kalmayacağını söyleyen Başkan Özgökçe, "Çocuk Evleri ve Koordinasyon Merkezileri'ndeki kıymetli hocalarımız sizlere orada hem annelik hem babalık yapıyorlar. Bizler de Tuşba Belediyesi ve Başkanı olarak ve yine bir anne baba olarak her daim yanınızda olacağız. Biz kadere inanan insanlar olarak Kader-i ilahide insanın başına ne geleceğini bilmiyoruz. Ama bizlerin yaşantısı, hayat çizgisi ve yapacağımız faaliyetler geleceğimizi belirleyecektir. İnanıyorum ki sizlerin şu anda bulunduğunuz kurumda aile sıcaklığı ve aile yuvasını aratmayacak bir yerdesiniz. Tuşba Belediyesi olarak bu aile sıcaklığını sürekli kılmak için tüm TSK ve kamu kurum ve kuruluşlarıyla sıkı koordinasyon içindeyiz ve böyle devam edeceğiz" şeklinde konuştu.