Funda Pastanesi yeni yerinde hizmette…

22 yıldır Van'da hizmet veren Funda Pastanesi, yeni yerinde halkın hizmetine açıldı. Açılış töreninde konuşan pastane sahibi Ahmet Çetiz, amacının halka hizmet etmek istediğini belirtti.

VAN 23.05.2015 09:44:21 0
Funda Pastanesi yeni yerinde hizmette…
Tarih: 01.01.0001 00:00
Çavuşbaşı Caddesi Nedim Odabaşı İş Merkezi'nin karşısında hemen cadde üstündeki yeni yerinde hizmete açılan Funda Pastanesi'nin açılış programına; Van Fırıncılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Osman Tuncil'in yanı sıra birçok vatandaş katıldı.
Açılış töreninde konuşan Başkan Tuncil, Van'da açılan işyerlerinin istihdam alanı oluşturduğunu belirterek, "Ahmet Kardeşimiz yıllardır bu meslekte faaliyet sürdürüyor. Açılan her işyeri ilimiz için mutluluk vericidir. Çünkü açılan her işyerinde istihdam alanı oluşuyor ve burada çalışacak kardeşlerimiz geçimlerini sağlayacaktır. Biz kendilerini tebrik ediyoruz ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz" dedi.
Daha sonra söz alan Funda Pastanesi sahibi Ahmet Çetiz ise, Van'da 22 yıldır söz konusu işi yaptığını anlatarak, "22 yıldır pastanecilik işi yapıyorum. Yeni açtığım işyerimde imalat ile birlikte 17 kişi istihdam edilecek. Bizim en büyük amacımız halkımıza hizmet etmektir. Bunun yanında işsizliği bir nebze de olsa indirmek. Bunun için ben yıllardır Van'da pastane işletiyorum " ifadelerini kullandı.



Bölge: Fahrettin Yiğit