FOTOĞRAFLARIN DİLİ

BU KARE BİR İLK OLMA ÖZELLİĞİ TAŞIYOR

VAN 11.05.2013 16:26:47 0
FOTOĞRAFLARIN DİLİ
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Diyanet İşleri Başkanı (DİB) Prof. Dr. Mehmet Görmez’i karşılamak için Ferit Melen Havaalanı’na gelen Van Valisi Münir Karaloğlu da uçakla Ankara’ya gitmek için VIP salonunda bekleyen Demokratik Toplum Kongresi (DTK) Eş Başkanları Ahmet Türk ve Aysel Tuğluk ile Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Hakkari Milletvekili Adil Zozani’yle bir süre sohbet etti.

Medyavan.com / Özel

TATLI DİLE GÜLER YÜZE DOYULUR MU?

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI PROF. DR. MEHMET GÖRMEZ VAN’DA

İlin en üst mülkü amiri Vali Münir Karaloğlu,  Demokratik Toplum Kongresi (DTK) Eş Başkanları Ahmet Türk, Aysel Tuğluk, ile samimi bir sohbette. Yıllardır özlenen tablonun gerçekleştiğinin, normalleşmenin kanıtı bir fotoğraf. Gülen yüzler hiç şüphesiz, gülmeye hasret halkın da yüzünü yansıtıyor.
---------------------------------------------------------------------------------------------

 HAVALAALINDA TATLI BİR HAVA ESİNTİSİ

 DİYANET İŞLERİ BAŞKANI PROF. DR. MEHMET GÖRMEZ VAN’DA

Bu karede ise BDP Hakkari Milletvekili Adil Zozani, Demokratik Toplum Kongresi (DTK) Eş Başkanları Ahmet Türk, Aysel Tuğluk yine Van Valisi Münir Karaloğlu ile Havaalanında görüşüyorlar…
------------------------------------------------------------------------------------------------

MİSAFİRE EN DÜZEYDEN HÜRMET

 

Demokratik Toplum Kongresi (DTK) Eş Başkanı Ahmet Türk, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ile karşılaşma anında. Yöre insanın da gelenek ve göreneklerini en iyi yansıtan karşılamada, Türk’ün, Görmez’i karşılarken gösterdiği saygı ve konukseverlik dikkatlerden kaçmadı.  Bizim geleneğimizde misafirin konumu, mevkisine bakılmaksızın en üst köşeye buyur edilir, saygıda kusur edilmez.
-----------------------------------------------------------------------------------------------

BU KARE BİR İLK OLMA ÖZELLİĞİ TAŞIYOR

Normalleşmenin bir bir başka örneği daha yansıyor karelere. Van eski Belediye Başkanı Burhan Yenigün, Demokratik Toplum Kongresi (DTK) Eş Başkanı Ahmet Türk,  (BDP) Hakkari Milletvekili Adil Zozani ile tokalaşarak ayak üstü kısa bir süre sohbet yaptı. Bu fotoğraf bir ilk olma özelliği taşıyor. Vali ve Diyanet İşleri Başkanı ile birlikte çok samimi bir sohbet gerçekleştiren heyet, bir çözüm ve barış ortamının da oluşmasına büyük katkı vermiş oldular.