Fitne Ergenekonculara bayram yaptırdı

Cumhuriyet, Aydınlık, Odatv, Sözcü… Hepsi pişti oldu. Fitneyi yakalayıp dillerine doladılar. Malzeme ise Mehmet Kamış’tan… Sessiz kalan ise Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı!

VAN 25.10.2013 12:50:45 0
Fitne Ergenekonculara bayram yaptırdı
Tarih: 01.01.0001 00:00

ASLAN DEĞİRMENCİ / HABER10

Zaman gazetesi yazarı Mehmet Kamış zoru başardı. Düne kadar cephede hem de her alanda savaşan zihniyeti bir anda birleştirdi. Hükümete karşı olan ne kadar yapı varsa onlara aradıkları malzemeyi sundu. Bunu tek bir yazı ile yaptı. Cemaat’in AK Parti’ye oy vermeyeceğini belirterek, hükümete aba altından sopa gösterdi. Şimdiye kadar çok dikkat çekmeyen yazarın yazıları ansızın internet medyasında patladı. Yakaladıkları fırsatı da malum çevreler iyi kullandı.

Şöyle bir tarama yaptım… Yazıyı anında kendisine malzeme yapanlara baktım. Hemen hepsi ‘hizmet’i baş düşman ilan etmiş çevreler… İlk fırsatta hesaplaşmak istedikleri de Hizmet Hareketi…

Sıralayalım:

Cumhuriyet: 'Cemaatten AKP'ye oy yok'

Aynı Cumhuriyet’in Cemaat hakkında geçmişte yazdıklarına bakalım. Ya da sadece başlıkları hatırlayalım: “F Tipi Ergenekon...”, “F tipi yargıç…”, “F tipi polis…”, “F tipi savcı...”, “F tipi öğretmen…”, “F tipi memur…”, “F tipi medya…”, “'Gülen'in gizli bağları”, “Fethullah Gülen kime hizmet ediyor?”, “Cemaatten öğrenci avı” … Uzayıp gidiyor…

Yazı Sözcü Gazetesi’nin de dikkatini çekmiş olacak ki başlık şu: 'AKP'ye oy yok'

Peki Sözcü ne yapmıştı geçmiş haberlerinde? Cemaat hakkında hangi başlıkları öne çekmişti:”F Tipi operasyon”, “F Tipi zihniyet suç üretiyor”, “Cemaat mi dinledi?” vb. uzayıp giden haberler…

Aydınlık’ta Cumhuriyet’le pişti olmuş sitesinde aynı başlığı kullanmış: “Cemaatten AKP'ye oy yok”

Aydınlık Gazetesi’nin cemaat hakkındaki düşüncelerini yazmaya sanırım gerek yok. Hakaret ötesi başlıklar ve içerikleri hatırlatmak da bize düşmez.

Oda TV ise hayli ilginç… Günlük Zaman ve Todays Zaman’ı takip ederek, hükümete getirilen eleştirileri anında manşetten veriliyor. Uzunca bir süredir bu böyle devam ediyor. Diyebiliriz ki Todays Zaman’ın en sağlam reklamını karanlık odacılar yapıyor!

Oda TV’cilerin Işık evleri hakkındaki bir zamanlar yaptıkları haberleri hatırlayın devamına gerek yok. Küfürleri de yok sayın!

Eee şimdi fitneyi durup dururken ortalığa saçan kim?

Biz şimdi Mehmet Kamış’ı eleştirince fitneci mi olacağız?

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı’nın açıklamasını boşluğa düşüren Mehmet Kamış’ın kendisi olmadı mı?

Peki sürekli olarak darbe ile yatıp darbe ile kalkıp sürekli hükümeti “Ergenekon hala dimdik ayakta” diyerek tehdit eden, önüne geleni diktatör ilan eden, sürekli yeni düşmanlar üreterek korku yayan, psikolojik harp taktiklerini 28 Şubatçılardan daha iyi kullanan, toplum mühendisliğini en üst perdeden yapan, kurumlara karşı ABD ve İsrail tarafından başlatılan operasyonlarda öncü rol üstlenen Bülent Keneş ne olacak?

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı bir bildiri de onun için yayınlayacak mı?

İyice garipleşen Keneş için bir çift söz söylenmeyecek mi?

Hadi “bir bilenler” ve top sakal çetesi tek tek ‘bizden değil’ diyerek deşifre edildi. Peki Keneş ve Kamış da mı sizden değil?

Devam edelim…

“Gülen'i bitirme planı” ne çabuk unutuldu?

Plan ortalığa saçıldığında Cumhuriyet, Aydınlık ya da Odatv mi Hizmet Hareketi’nin etrafında kalkan oluşturdu?

Karanlık Plan deşifre olunca haberler yaparak gerçeklerin daha iyi anlaşılmasını sağlamak adına kalem sallayanlar mı? yoksa Cumhuriyet ya da Aydınlık Gazetesi’nin muhabirleri mi o günkü yargının talimatıyla evlerinden alınıp ifadeye götürüldü?

Kimdi “Fethullahçı Silahlı Terör Örgütü” yalanıyla, FSTÖ kısaltmasıyla karanlık hazırlıklar içerisinde olanlar? Bu uydurma ile açılmak istenen davanın karşısında kimler durdu?

Hizmet’in abileri bunu bir daha düşünür mü?

Ve bu manzarada kim fitneci?

Haber 10Haber 10