Fenerbahçe Futbol Okulu heyetinden Bölge Gazetesine ziyaret…

Van Fenerbahçe Futbol Okulu Hocası Oktay Belli, beraberindeki sporcularla birlikte gazetemizi ziyaret etti. Belli, Antalya Sömestre Kampında yapılan seçmelerde 750 sporcu arasında iki Vanlı sporcunun da yer aldığını belirtti.

VAN 24.02.2017 10:39:19 0
Fenerbahçe Futbol Okulu heyetinden Bölge Gazetesine ziyaret…
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Van Fenerbahçe Futbol Okulu Hocası Oktay Belli, beraberindeki sporcular ve kaleci antrenörü Enver Hoca ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.


      Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Oktay Belli, Van Fenerbahçe Futbol Okulu’nun 2011 yılında deprem sonrası hizmete açıldığını söyledi.


      “BİRÇOK SPORCUMUZ AMATÖR TAKIMLARDA OYNUYOR”
     Belli, “Depremde çocukların psikolojisini düzeltmek amacıyla buraya getirdik. Van’da şu anda 100’e yakın sporcumuz bulunuyor. Her sene 120-130 çocuk bu okuldan eğitim alıyor. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için bu okul büyük bir fayda sağlıyor. Yetenekli çocuklarımızı birçok takıma kazandırıyoruz. Örneğin daha önce Van Fenerbahçe Futbol Okulu ücretsizdi. Bizim birçok sporcumuz bu ildeki amatör takımlarda oynuyor” dedi.


        Antalya’da yapılan ve 750 kişinin katıldığı seçmelerde iki Vanlı sporcunun da olmasının kendilerini sevindirdiğini anlatan Oktay Belli, “Antalya Sömestre Kampında beğenilen ve takibe alınan minik futbolcular arasında Vanlı Abdullah Tayanir ve Berat İşkol da bulunuyor. Bu, gerçekten de bizi çok mutlu etti. Berat’ın babası da yanımızda ve inanın Vanlı sporcuların 750 sporcu arasında dikkat çekmeyi başaran 32 kişilik listede yer alması bizi çok sevindirdi” ifadelerini kullandı.


      Günlük idmanlarını 90+ Halı Saha’da sürdürdüklerini anlatan Belli, hedeflerinin Van’da geleceğin yıldız futbolcularını çıkarmak olduğunu anlattı.
      Oktay Belli, daha sonra Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Bişar Ulutaş’a bir forma hediye etti.

BÖLGE GAZETESİ