Faruk Alpaslan işyeri açılışına katıldı

Van Hızır Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Alpaslan, Hacı Selim Kaval'ın kurduğu lokantanın açılışını yaptı.

VAN 28.12.2018 20:33:10 0
Faruk Alpaslan işyeri açılışına katıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Milli Egemenlik Caddesi üzerinde, eski sanat okulu yeri yeni kent müzesi karşısında bulunan ve Hacı Selim Kaval tarafından işletilen Serhat Çorba-Paça Sulu Yemek çeşitleri restoranın açılışı, Van Hızır Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Alpaslan, Van ESOB Başkanı İsa Berge, Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, Muradiye Esnaf Odası Başkanı İsmail Yılmaz, Van Lokantacılar Odası Başkan Yardımcısı Şakir Elgül ve çok sayıda davetlinin katılımı ile bugün yapıldı.


        FARUK ALPASLAN: YENİ BİR MEKÂN YENİ İSTİHDAM DEMEKTİR'
Açılış töreninin ardından bir konuşma yapan Van Hızır Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Alpaslan ''Van'ın gerçekten ihtiyacı olan bir mekânın açılmasından dolayı Hacı Selim Kaval ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Ayrıca açılan yeni işyerinde en az 9-10 kişi iş ve aş sahibi olacak. Bunun yanı sıra, kasap manav fırın ve diğer malzemelerin alındığı esnafları da düşündüğümüzde bir ticari potansiyeli harekete geçirecek. Biz hem komşuları olarak hem de Van Hızır Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi ailesi olarak, her daim tüm esnaflarımızın yanında olduğumuzu belirtiyoruz. Kooperatif olarak esnaflarımıza dar zamanlarında verdiğimiz kredilerle güç veriyoruz. Bu vesile ile böyle bir mekânın açılışında olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.  Daha nice güzel şubelerin açılmasını temennisi ile hayırlı uğurlu olmasını diliyorum 'dedi.


         41 YILLIK MESLEKİ TECRÜBE İLE LEZZET MEKÂNI
Farklı lezzetleri ve damak tadlarını müşterilerin hizmetine sunan Serhat Çorba-Paça Sulu Yemek restoranın sahibi Hacı Selim Kaval ''1977 tarihinden itibaren işçiliğe başladım. 1986 yılından beridir Van'ın farklı mekânlarında işletmeci olarak çalıştım. Bunca yıldır bu sektörde hizmet ettim ve bugün kendi iş yerimi açtım. Yanımda çalışan iş arkadaşlarımla halkımıza daha iyi hizmet vermeye çalışacağız. Ayrıca beni bugün yalnız bırakmayan tüm oda başkanlarıma, meslektaşlarıma ve halkımıza teşekkür ederim. Halkımıza hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Hepimiz için hayırlı olsun. 'dedi.


        TAZİYE VE DÜĞÜN YEMEK HİZMETİ
Huzur ve ferah bir ortamda sağlığa uygun servisi ile müşterilerine hizmet vermeyi ilke edinen Serhat Çorba-Paça Sulu Yemek Restoranında, sulu yemeklerin yanı sıra, tavuk döner ve Van kahvaltısı da menüler arasında yer alıyor. Ayrıca düğün, taziye ve çeşitli yemek organizasyonlarına da hizmet veren işletme, lezzeti ve fiyatıyla iddialı.