EY VİCDAN SAHİPLERİ BÖYLE YOL YAPILIR MI? FOTO HABER

ALAKÖY- MOLLAKASIM YOLUNA DÖKÜLEN ASFALT ALDATMAKTAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL!

VAN 1.10.2015 17:38:03 0
EY VİCDAN SAHİPLERİ BÖYLE YOL YAPILIR MI? FOTO HABER
Tarih: 01.01.0001 00:00

Alaköy- Mollakasım yoluna dökülen asfaltın çok kötü olduğu engebelerle baştan savurma yapıldığı gözlendi. Bu asfaltı yapan ekibin mutlaka denetilmesi ve sorgulanması gerektiği görülüyor.

 Dökülen asfaltın halkla alay etmekten başka bir şey ifade etmediği anlaşılıyor.

 Dökülen asfaltın göz boyamak, süslü göstermek, öylesine geçiştirmek için olduğu açık ve net belli ediyor. Yapılan asfaltın uzmanlar tarafından denetlenmesi kaçınılmaz görünüyor.

 Eğer sorgulanmaz denetilmezse kısa zaman sonra bu asfaltların köstebek yuvasına dönüşeceği kaçınılmaz olacak.

Asfaltı görenler engebeli oluşunu ve çok ince asfalt döküldüğünü belirtiyor. Ve asfalt işini yapan bir çok insan yapılan asfaltı gördüğünde hayretle şaşkınlıklarını gizleyemeyerek, çok anlamsız ve bilinçsiz bir yol yapılmış ifadelerini kullanıyor.

Olası yağmurlarda yağmur sularının göletler oluşturacağı söyleniyor. Bunun sebebi ise yolun etüdünün ve altyapı malzemesinin yapılmadığı gevşek malzemenin üzerine asfalt döküldüğü söyleniyor.

Bu haberi büyükşehir belediyesi yetkililerinin vicdanına sunuyoruz. Az parayla çok iş yapıyoruz dediğiniz işler buysa vay Van’ın haline.

Bu söylemler kendinizi ve halkı aldatmaktan başka bir şey olmaz. Denetleme mekanizmalarınızı sağlıklı işletmelisiniz ve doğru bilgilendirilmenizi öneririz.

Aksi halde yaptığınız çalışmalar reklamdan öteye gitmez. Söylemlerinizde süslemeden başka bir şey olmaz bizden hatırlatması.

HABER YORUM VANSİYASETİ.COM HABER SİTESİ