'Evlilik İhtiyaçları Fuarı' bugün kapılarını açıyor

Bu yıl Van'da ilk kez gerçekleştirilecek olan Evlilik İhtiyaçları Fuarı, bugün kapılarını açıyor. New İpekyolu Fuarcılık ve Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Faysal İnan; “Evlenecek çiftlere yol gösterici olarak davetiyeden düğ

VAN 19.04.2018 10:03:50 0
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Fuarın Van'da ilk kez düzenleneceğini kaydeden İnan, kaliteli fuarlarla Van'ı fuar merkezi haline getirmeyi amaçladıklarını vurguladı.
Bugün saat 14.00'te, Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açacak olan fuarda 100 dolayında firmanın yer alacağını kaydeden İnan, “Evlenecek çiftlerin ihtiyaçlarının tamamına ulaşabilecekleri, güvenli, huzurlu alış veriş yapabilecekleri, zengin ürün yelpazesinin bulunacağı ve indirimli fırsatlardan yararlanabilecekleri bir platformda firmalarla tüketiciyi buluşturacağız. İnsan hayatının dönüm noktalarından olan evlilikten önceki alışveriş çok önem arz etmektedir. Bir hayat boyu birbirlerinin yanında olmaya söz veren bu çiftlere destek olmak ve istedikleri ürünlere erişim sağlamalarını kolaylaştırmak için değerli esnafımızı bu fuarda bir araya getiriyoruz. Fuar süresince en iyi markaları bir arada bulacak olan tüketiciler fiyat analizi yapabilecek, birçok ürünü aynı anda görüp beğenisine uygun olanı seçebilecek, gelişen teknolojiyle beraber ürün değişimini gözlemleyebilecek ve son modayı takip edebilecektir. Amacımız, evlenecek olan çiftler ve evini yenileyecek olan tüketiciler ile bunların ihtiyaçlarını karşılayacak olan esnafımızın her yıl buluşacakları bir ortam sağlayarak hem yeni çiftlerin zor ve mutlu zamanlarında yanlarında olarak işlerini kolaylaştırmak hem de esnafımıza toplu olarak tüketicinin ulaşmasını sağlayıp kente de ekonomik katkı sunmaktır.” ifadelerini kullandı.
“Bu fuarın bölgesel olmaktan çıkıp ulusal bir fuar olması yönünde azami gayret göstereceğiz. Bu anlamda tüm Van halkının bu fuara sahip çıkmasını arzu ediyoruz.” diyen Fuar Organizasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Faysal İnan, fuarda defile gösterisi, çekiliş, hediye töreni ve sürpriz etkinliklerin olacağını da sözlerine ekledi.
Fuar, bugün saat 14.00'te kapılarını ziyaretçilere açıyor. Haber: Mürsel Öner

 

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi