Ergin: Teşkilatçılık ruhunu çalışmalarımıza yansıtacağız

Ak Parti'de ilçe başkanlığı için adaylar belirmeye başladı. İpekyolu İlçesi Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Murat Ergin, ilçe başkanlığına adaylığını yineledi. Ergin, teşkilatçılık ruhunu seçimlerde ortaya koymak i?

VAN 16.01.2018 10:09:06 0
Ergin: Teşkilatçılık ruhunu çalışmalarımıza yansıtacağız
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Gazetemizi ziyaret ederek görüşlerini anlatan Ergin, "Bildiğiniz gibi Ak Parti İl Başkanı belli olduktan sonra, ilçelerde de Genel Merkez tarafından temayül ve mülakatlarla aday arayışı içine girildi. Ben de Murat Ergin olarak İpekyolu İlçesi Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. 2013 yılında İpekyolu İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüm. Bugüne kadar da farklı kademelerde partime hizmet ettim. İlçe Başkan Yardımcılığım sürüyor. 1980 İpekyolu Selimbey doğumluyum. 2014 Yerel seçimlerinde SKM program sorumluluğu, 2014 Temmuz ayında gerçekleşen teşkilat değişimleri ile birlikte yeni oluşan İpekyolu Yönetiminde Tanıtım ve medya başkanlığı, Teşkilat Başkan yardımcılığı, 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçiminde Ak Partimizin adayı Erdoğan'ın İpekyolu ilçe temsilciliği, 2015 Genel seçimlerinde İpekyolu SKM Başkan yardımcılığı, Ak Parti Genel Başkanımızın Van Miting Tertip Komite Başkanlığı, 2016 Referandum seçimlerinde almış olduğum bütün görevleri her Ak Parti ailemizin bireyleri gibi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım" dedi.
     Aday olmadan önce yakınları ve büyükleri ile istişareler yaptıklarını söyleyen Ergin, "Burada şunu da belirteyim. İpekyolu İlçesi Van'ın en büyük ilçesi. İpekyolu, 300 bin nüfusa, 174 bin seçmene sahip bir ilçedir. Van'ın dörtte birine hitap ediyor. Seçmen sayısı çok önemli. İpekyolu'nu kazanan, Van'ı kazanmış gibi önem arz ediyor. Beş yıldı İpekyolu'nun her mahallesine hakim olan biri olarak, her mahallesini, her sokağını bildiğim için adaylığımı açıkladım. Adaylar çok olabilir, ama görev bir kişiye verilecek. Kim aday oluyorsa, teşkilatçılık ruhuna hakim olmalı. Bizler Allah'a şükür buna sahibiz. Teşkilatçılık ruhunu seçimlere yansıtan başarılı olur. Ben de sizlere teşekkür ediyorum. Adaylığımızın da hayırlı olmasını diliyorum" dedi.