Erek Beş Yıldız Hentbol takımı 2. yarıya iyi başladı

Hentbol Erkekler 2. Lig A grubunda mücadele eden Van Erek Beş Yıldız Spor Kulübü, deplasmanda karşılaştığı Siirt Kurtalan Ekspres Spor kulübünü 24-37 yenmeyi başardı.

VAN 17.01.2018 17:27:32 0
Erek Beş Yıldız Hentbol takımı 2. yarıya iyi başladı
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Deplasmanlı Erkekler Hentbol 2. Lig A Grubu'nda mücadele eden Van Erek Beş Yıldız Hentbol Takımı, deplasmanda karşılaştığı Siirt Kurtalan Ekspres Spor kulübü ile karşı karşıya gelirken temsilcimiz Van Erek Beş Yıldız Hentbol Takımı fikstürde 2. Yarıya namağlup olarak liderliğini sürdürdü.    
   Konu ile ilgili açıklama yapan Antrenör Müslüm Karaboğa, "Batman ilimizde yapmış olduğumuz kamp sürecinde 2. Devreye çok iyi ve moralli bir şekilde hazırlandık. Her haftayı rakibimiz olan takımın analizini yaparak hazırlanıyoruz. Takım içerisinde çok iyi bir hava yakaladık ve bu havamızı hafta sonu oynayacağımız Elazığ Hentbol takımını da yenerek hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Hedefimiz öncelikle daha öncede belirttiğimiz gibi Play off'lara kalarak 1. Lige yükselmektir. Şuan doğu illerinin en iyi ve kısmen Vanlı gençlerden oluşan bir takımımız var. Bizleri yalnız bırakmayan ve hem maddi hem de manevi olarak hep yanımızda olan Milletvekillerimize ve yönetimimize teşekkür ediyorum ayrıca bu hafta Pazar günü kendi evimizde karşılaşacağımız Elazığ hentbol takımı karşılaşmasında Van halkımızı yanımızda görmek istiyoruz" dedi.