Erdoğan’ın Arşa Yükselen Bu Sesleri Duymaması Mümkün mü?!

Banu Barlas

VAN 17.03.2018 12:24:46 0
 Erdoğan’ın Arşa Yükselen Bu Sesleri Duymaması Mümkün mü?!
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Erdoğan’ın Arşa Yükselen Bu Sesleri Duymaması Mümkün mü?!

Paralel olup olmadığı belli olmayanların paraleli ayıklamasını mı bekliyorsunuz?! 


 
FETÖ/PDY ile mücadele başladığı andan beri o kadar çok yanlış yapıldı ki… Bir kere mücadele yöntemi baştan sona yanlış! Bürokrasi kademelerinde FETÖCÜ olup olmadığı belli olmayanlar, alt kademede büyük bir kıyım yaptılar. Paralel olup olmadığı belli olmayanların paraleli ayıklamasını mı bekliyorsunuz?! 

Klavuzlar Karga!
Erdoğan hep yalnızlığından dem vursa da, görülen o ki asıl yalnız olan mağdurlar, yalnız olan gerçek Ak Partililer! Kimse onların sesini duymuyor… Bilindiği üzere FETÖ yapılanmasının en büyük hainliklerinden birisi de sınav soru hırsızlıkları idi. KPSS çetesini ortaya çıkartıp 15 bin kişilik soru hırsızlarının listesini adli makamlara veren kahraman Hakan Akbaba bile FETÖCÜ ilan edildi! Yani FETÖ ile mücadelede ilk neşter FETÖ tarafından FETÖ avcılarına vuruldu! Hakan Akbaba’nın yaşadığı süreç Ak Parti Burdur Millet Vekili ve Darbe Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek tarafından 8 Ağustos 2017 tarihinde HaberTürk televizyonunda canlı yayınlanan Teke Tek programında detaylıca anlatıldı ve Hakan Akbaba'nın bu kahramanlığı yine ulusal ve yerel basında pek çok kez haberlere konu edildi ama FETÖ’nün kestiği parmak hala geri getirilemedi! 

Meğer Biz FETÖ’NÜN İçine Sızmışız! 

15 Temmuz darbesinden sonra Türkiye genelinde FETÖ’nün tüm kurumlara hakim olduğu ortaya çıkınca “Meğer biz onların içine sızmışız”, “Zaten inlerindeymişiz” söylemleri dile geldi sıkça. Madem devetin en kilit noktalarını FETÖ yönetiyordu o halde neden darbe yaptı?! Açıklayayım… 

Madem FETÖ Yönetiyordu O Halde Neden Darbe Yaptı?
Ak Parti Burdur Millet Vekili ve Darbe Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek’in verdiği bilgilere göre; FETÖ yapılanmasının ilk hamlesi insan kaynakları ve istihbaratı ele geçirmekti. Böylelikle hem tüm atamalar FETÖ tarafından yapıldı hem de istihbarat sayesinde kim kendilerinden, kim değil tespitleri çok rahat gerçekleşti. Erdoğan’ın beklentilerin üstünde büyüyüşü, halkın neredeyse tamamını arkasına alışı ile kontrolü kaybedeceğini düşünen FETÖ, kendi yapılanmasını riske atmak istemedi. 

Dünyanın hiçbir yerinde darbede ölüm sayısı binlerin altında değil… Köprünün sadece bir tarafı kapatıldı vs. Yani FETÖ darbe görüntüsü vererek, zaten elinde bulundurduğu kilit noktalarla ülkede ilan edilen O’HAL ile asıl büyük kıyıma başladı. Maksat ülkeyi ele geçirmek falan değildi çünkü ülkeyi zaten ele geçirmişti. Maksat yönetim kademesinde ve etkin vatanseverleri ayıklayıp, ayağındaki taşlardan kurtulmaktı! Bu hain darbe girişimi ile başlayan vatansever kıyımı ne yazık ki hala devam ediyor! 

Ülkemiz FETÖ’ye teslim neredeyse! Ak parti teşkilatlarına bakın… Tabandan gelen seslerde hiç memnuniyet var mı?! Tabanı saf dışı bırakmak için delege seçimleri bile FETÖCÜLER tarafından sessiz sedasız yapıldı bitti. Temayüllere FETÖ şaibeli koordinatörler atandı. Akabinde teşkilat başkanı Mustafa Ataş, Türkiye genelinde adayları kafasına göre belirledi, ön kıyım yaparak Erdoğan’a sundu. Halkın ve Ak Parti üyelerinin zerre kadar etkisi ve fikri ol(a)madı! 

Ak Partililrden Yükselen Seslere Kulaklar Tıkalı!
Türkiye’nin dört bir tarafından feryatlar yükseliyor… Ülkemiz vatanseverler ve FETÖCÜLER arasında geçen çok ciddi bir savaşla boğuşuyor ancak bu savaşın çok azımız farkında… Öyle ki; hala “Partiye zarar gelmesin” diye gördüğü yanlışlar karşısında susan, örtbas eden DİLSİZ ŞEYTANLAR var! Parti bizi koruyacağına bizler partiyi korur hale geldik, üstelik körü körüne! Teşkilatlarda SÖZDE temizlik adı altında FETÖ yapılanması tam gaz devam ediyor! Sayın Abdullah Dilipak’ın ihbar niteliğindeki son yazısı da zaten Ak Parti’nin durumunu gözler önüne seriyor. 
Banu Barlas


DİLİPAK'TAN ŞOK İHBAR!.. ANKARA TOZ DUMAN!..
DİLİPAK: “İŞİN UCU BAKANLAR KURULUNA DAYANIYOR”
DİLİPAK: “AKP’DE EN BÜYÜK RİSK KENDİ İÇİNDE”


Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak bugünkü ihbar niteliğinde çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Bana kalırsa bugün AK Parti’nin en büyük riski, dışarıdan gelen tehditlerle ilgili değil, içindeki AKP’liler ve onların işbirlikçileridir.” diyen Dilipak bunlara dokunulmadığını ileri sürdü.

"TEHDİT, ŞANTAJ..."


“Tehdit, şantajdan tutun da, ortaklık ilişkilerine kadar her yolu deniyorlar. En üst derecede birileri ile iş kotarıyorlar.. Ve hâlâ sistem içinde etkinler.. Bu iş böyle devam edemez..” diyen Dilipak’ın açıklamalarından öne çıkan hususlar şöyle:

“İŞİN UCU BAKANLAR KURULUNA GELİP DAYANIYOR”


“Bana kalırsa bugün AK Parti’nin en büyük riski, dışarıdan gelen tehditlerle ilgili değil, içindeki AKP’liler ve onların işbirlikçileridir. Bunlar bilinmiyor değil. Bilinmemesi mümkün değil. İşin ucu gruba, parti üst yönetimine, hatta bakanlar kuruluna gelip dayanıyor. Üst düzey bürokratlara gelip dayanıyor.”

“ASKERE OPERASYON YAPILIYOR AMA ONLARA YAPILMIYOR”


Geçen gün FETÖ’nün mahrem yapılanmasındaki ‘ankesörlü telefon’ soruşturmasında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı 5 bin civarında ‘kripto’ askeri tespit etti. Savcılık, ‘şüpheli’ listesindeki askerlerin isimlerini Genelkurmay Başkanlığı’na bildirdi. Bakın aynı durum, diğer kamu kurumlarında ve siyaset dünyasında da var.”

“FETÖ KUMPASINA UĞRAYANLAR GÖREVLERİNE İADE EDİLMİYOR”


“ Hani şu emniyetteki kadro fazlası emniyet müdürlerinin emekli edilmesi hikâyesi var ya, 15 Temmuz öncesi bu tasfiyeyi yapan kurul üyelerinin neredeyse tamamı bugün içeride, sanık ya da görevden el çektirildi. O gün onlar, kendi önlerinde engel gördükleri ne kadar kişi varsa hepsini tasfiye ettiler ve bugün hâlâ onlar göreve iade edilmiş de değiller, hem de bugün o kadrolar boşalmış olsa da.”


“EN ÜST DERECEDE BİRİLERİ İŞİ KOTARIYOR”

“Bu hainlerin büyük bir bölümü, içeriden birileri ile kol kola girdiler. Tehdit, şantajdan tutun da, ortaklık ilişkilerine kadar her yolu deniyorlar. En üst derecede birileri ile iş kotarıyorlar.. Ve hâlâ sistem içinde etkinler.. Bu iş böyle devam edemez.. “

“ONLARA HALA DOKUNULAMIYOR”


“Bakın FETÖ’de birilerine dokunulmuyor, dahası onları hâlâ imtiyazlı konumdalar. Tamam, tutuklamalar, görevden almalar devam ediyor, ama dokunulmayan birileri de var. Öte yandan bir takım sıradan kişiler FETÖ’cülükle suçlanıyor. Bankanın müdürü dışarıda, bankada 3-500 liralık hesabı olanlara soruşturma açılıyor. “

“ÇÖREKLENMİŞLER”


“Bakanlıklar, belediyeler ve teşkilat ilk temizlenmesi gereken yerler. FETÖ davası 28 Şubat davasına benzememeli. Bu işin medya, siyaset, bürokrasi, STK, piyasa ayağı deşifre edilmeli ve sorumlular hesap vermeli. Yapanın yanına kâr kalmamalı.”