Erciş Belediyesi asfalt, stabilize ve parke taşı çalışmalarına hız verdi

Erciş Belediyesi, sezon boyunca mahalle yollarında çalışmak üzere kiraladığı iş makineleri ile üç ayrı koldan yol stabilize çalışmalarına devam ederken diğer taraftan kilit parke taşı döşeme, yeni yol açma, kaldırım çalışması

ERCİŞ 25.06.2015 14:45:55 0
Erciş Belediyesi asfalt, stabilize ve parke taşı çalışmalarına hız verdi
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Belediyenin devam eden çalışmalarına ilişkin  bilgi veren Belediye Fen İşleri Müdürü Burhan Aldeşer, çalışma alanlarının oldukça geniş olduğunu  belirterek, "İlçenin  birçok mahallesinde çalışmalarımız devam ediyor. Birimimiz alanına giren hizmetleri gerek ilçe merkezinde gerekse bağlı mahallelerde  elimizden geldiğince karşılamaya  çalışıyoruz. Çalışmalarımız farklı noktalarda artarak ilerliyor" dedi.
 
''İki ayda 34 mahalleye  hizmet götürüldü''
İki aylık  süre içerisinde 34 mahalleye hizmet götürdüklerini kaydeden Aldeşer, yayla sezonunun gelmesi ile vatandaşlarca talep edilen yerlerde  yeni yollar açmaya devam etiklerini de söyledi.
Aldeşer;  ''Mahalle yollarında yol asfalt ve tamir çalışması yürüten ekiplerimiz, iki ayrı ekiple ilçe merkezindeki  yollarda  asfalt çalışması yürütmekte. Çınarlı ve Kışla mahallelerine asfalt hizmeti götürdükten sonra ,son olarak Vanyolu mahallesindeki ara sokaklarda asfalt  çalışmalarımız devam  etmekte.Bunların yanı sıra  yeni asfalt şantiyesi kurma girişimlerimiz de devam ediyor'' dedi.
Devam eden  parke taşı döşeme çalışmasına dair bilgilendirmede bulunan Belediye eş başkan yardımcısı M.Nuri Çiçek ise halkla beraber hizmet ürettiklerini ifade ederek yoğunlaştırdıkları çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini kaydetti. Çiçek ayrıca; "Devam eden çalışmalarımızdan olan kilitli parke ve bordür taşı hizmetleri bünyesinde Kocapınar Mahallesi'nde 7 bin m2 alan üzerine döşedik. Şimdi de Yeni sanayi sitesinde bulunan ara ve ana yollarda da toplamda 35 bin M2 kilitli parke ve bordür taşı döşeme çalışmasına başladık. Çalışmalarımız, peyderpey devam edecek" dedi.Bölge Haber Merkezi