Erçek Yaşam Merkezi’ndeki kurslar sürüyor

Geçtiğimiz yaz aylarında hizmete açılan ve büyük ilgi gören İpekyolu Belediyesi Erçek Yaşam Merkezi, kış aylarında da gerek içerik, gerekse çeşitlilik açısından bünyesinde barındırdığı çok sayıda kursla vatandaşlarımıza hizm

VAN 12.02.2018 12:49:04 0
Erçek Yaşam Merkezi’ndeki kurslar sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
  İpekyolu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün katkıları ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün koordinasyonunda düzenlenen kurslar, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. 

   El sanatları, fitness, satranç, müzik, Osmanlıca dil kursu, resim, bilgisayar, masa tenisi ve çocuk gelişimi branşlarında kurslar verilen merkez, ayrıca Sürekli Eğitim Merkezi bünyesindeki YKS kurslarına da ev sahipliği yapıyor.

   Branşlara göre hem çocukların hem de yetişkin vatandaşların faydalanabildiği kursların sonunda, kursiyerlere katılım sertifikaları da veriliyor.

   İpekyolu Belediyesi basın biriminden yapılan açıklamada, gerek bireysel gelişim ve beceri edinme, gerekse boş vakitlerin faydalı bir şekilde geçirilebilmesi amaçlı kursların yaz-kış ayırt edilmeksizin Erçek Yaşam Merkezi’nde vatandaşların hizmetinde olacağı açıklandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi