Ercan Dülger; “2. devreden ümitliyiz”

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor'da ikinci devre hazırlıkları sürüyor.

VAN 12.01.2018 10:25:31 0
Ercan Dülger; “2. devreden ümitliyiz”
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Takımda yönetimle başlayan yenilenme, takımdan gönderilen futbolcular ve transferlerle de devam ediyor. Takımda transfer çalışmaları kapsamında bir kaç futblcu ile yeni teknik direktör konusunda anlaşmaya varıldığı öğrenilirken, Grup Karakobralar Başkanı Ercan Dülger de, takımdan beklentilerinin büyük olduğunu söyledi. Ligin ikinci devresinde kenetlenerek üst sıraları zorlayacaklarına inandıklarını belirten Dülger; “Başka Vanspor yok. Bütün taraftarlarımızla takımımızı destekleyerek, hedefimiz olan bir üst lige çıkmayı arzuluyoruz” dedi.
Grup Karakobralar Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger, gazetemize yaptığı açıklamada, taraftarar olarak takımı desteklemeyi sürdürdüklerini ve ligin ikinci devresinden ümitli olduklarını söyledi.
Ligin 1. devresinde takımın istediği sonuçları alamadığını ve doğal olarak da grubu ilk devre itibari ile istenilen noktada tamamlayamadığını belirten Dülger, “Ancak ikinci devrede üst sıraları zorlayacağımıza inanıyoruz. Taraftarlar, yönetim, teknik kadro ve futbolcularla kenetlenerek istediğimiz sonuçları almayı arzu ediyor, zirve yarışında Vanspor'un da olduğunu göstermek istiyoruz. Taraftarlar olarak beklentimiz takımın başarısı ve nihayetinde üst lige çıkmasıdır” şeklinde konuştu.
Geçtiğimiz günlerde yapılan olağanüstü genel kurulla Van Büyükşehir Belediyespor'da yönetim değişiklinin yapıldığını da hatırlatan Dülger, açıklamalarını şöyle sürdürdü; “Geçmiş yönetime emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca yeni yönetime de görevlerinde başarılar diliyoruz. Taraftarlar olarak bizlere desteğini esirgemeyen Van Valimiz Murat Zorluoğlu ve Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın Beye de teşekkür ediyoruz.”
Dülger, temenni ve beklentilerinin, Van Büyükşehir Belediyespor'un ligin ikinci devresine iyi bir başlangıç yaparak galibiyet sergisi yakalaması ve yeniden zirveye ortak olması şeklinde olduğunu sözlerine ekledi. 
Bu arada Van Büşükşehir Belediyespor’un yeni bir teknik patron ve birkaç futbolcu ile anlaştığı belirtilirken, konuya ilişkin resmi açıklama henüz yapılmadı. Edinilen bilgilere göre Teknik Direktörlük görevine, Beşiktaş’ın bir zamanki efsanevi futbolcusu da olan Feyyaz Uçar getirilirken, yine bir zamanlar Süper Lig’de gol krallığı yaşamış Gökhan Ünal ile de anlaşmaya varıldığı kaydedildi. Söz konusu isimlerle bugün sözleşme imzalanabileceği ifade edildi.

/ Haber: Umut Tarhan

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi