Engelli sporculardan Başkan Özgökçe'ye teşekkür ziyareti

Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hanifi Baykara ve Bedensel Engelliler Derneği Spor Kulübü Basketbol Takımı sporcuları, Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe’ye teşekkür ziyaretinde bulundular.

VAN 14.11.2016 11:48:46 0
Engelli sporculardan Başkan Özgökçe
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Tuşba Belediyesinin katkı ve destekleri ile geçen yıl başarılı bir sezon geçiren Van Bedensel Engelliler Derneği Spor Kulübü Basketbol Takımı, Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Ligine yükseldi. Bu yıl ilk kez 2. Ligde mücadele edecek olan kulübün başkanı ve aynı zamanda takım kaptanı olan Hanifi Baykara ve beraberindeki takım arkadaşları, Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe’yi ziyaret ederek, kendilerine sağladığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler.

        Bedensel Engeliler Spor Kulübü Başkanı ve sporcuları kabul eden Başkan Özgökçe, maddi ve manevi tüm engelleri aşarak 2. Lige yükselme başarısı elde eden takımın sporcularını ağırlamaktan gurur ve onur duyduğunu söyledi. Böyle bir başarıdan katkılarının olmasındaki memnuniyetlerini vurgulayan Başkan Özgökçe, “Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Gerçekten çok çalışarak, zor şartlara rağmen düzenli ve azimli antrenmanlar ile başarılı bir sezon geçirerek ilk kez 2. Ligde mücadele etme hakkını kazandılar. Kendilerini takdir ediyorum. Her bir engel aslında bilinirse çoğu zaman o engelli için bir nimettir. Elbette ki her ne kadar zor bir durum olsa da sizler gibi engellerini yenerek mükemmel şeyleri başaran insanlar bizlere, topluma ve özellikle tüm engellilere bir umut oluyor. Bizler ne zaman bir engelli kardeşimiz ile bir araya gelirsek sizleri örnek göstererek, başarılarınızı örnek almalarını istiyoruz. Bunun için diğer engelli kardeşlerimize rol model ve umut olup, ‘Bak ben de yapabilirim’ duygusunu aşıladığınız için size ve kulübünüze çok teşekkür ediyorum. Bu konuda da sizlere ne destek gerekiyorsa elimizden geleni yaptığımız gibi bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz” dedi.


      Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe’ye kulübü ve sporcuları adına teşekkür eden Van Bedensel Engeliler Spor Kulübü Başkanı Hanifi Baykara ise, Başkan Özgökçe’nin her zaman engellinin yanında olduğunu söyledi. Baykara, “Her ne konuda olursa olsun bir isteğimiz olduğunda, hep yanımızda gördük. Bu düşünceli düsturu ve yaklaşımı gerçekten herkeste bulamıyoruz. Gittiğimiz bazı kapılar yüzümüze kapatırken Tuşba Belediye Başkanımız Doç. Dr. Fevzi Özgökçe bizlere her zaman kapılarını açık tuttu” ifadelerini kullandı.

       “10 yıllık hayalimiz Tuşba Belediyesi sayesinde gerçekleşti”
    Van Bedensel Engelliler Derneği Basketbol Kulübünün 10 yıllık bir geçmişi olduğunu da söyleyen Baykara, Tuşba Belediyesinin kendilerine umut olduğunu söyledi. Baykara, “On yıldır bu takım için çaldığımız her kapı yüzümüze kapandı.  Allah’ıma şükürler olsun Tuşba Belediyesi hayallerimizi gerçekleştirdi. Siz değerli basın mensupları huzurunda Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe ve ekibine tekrar tekrar teşekkür ediyoruz ve bu güzel gönül birliğimizin bir nişanesi olarak kendilerine bir plaketi takdim ediyoruz'' diye konuştu.