ENGELLİ KARDEŞLERİNE BAKIYORDU

Van'ın Gürpınar ilçesine bağlı Hostayan mahallesi sakinlerinin gittiği yaylada J. E. (15) isimli genç bir kızın silahla vurulduğu belirtildi. Genç kızın intihar ettiği belirtilirken, jandarmanın konuya ilişkin araştırması sürüyor.

VAN 29.07.2015 11:18:45 0
ENGELLİ KARDEŞLERİNE BAKIYORDU
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Haber: Adil HARMANCI

Van'da intihar vakalarının ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz hafta 10 yaşındaki bir kız çocuğu evinde iple asılı halde bulunurken, bu kez de bir intihar haberi yayladan geldi.

AV TÜFEĞİ İLE İNTİHAR
İddialara göre, Günpınar'a bağlı Hostayan yaylasında ailesiyle birlikte kalan J. E., önceki akşam saatlerinde kendilerine ait konteynırın arkasında, babasına ait av tüfeği ile intihar etti. 
Silah sesinin duyulması üzerine olay yerine giden ailesi ve yayla sakinleri jandarmayı haberdar etti.
Sağlık ekipleri ve jandarmanın kısa sürede intikal ettiği olay yerinde yapılan incelemede genç kızın yaşamını yitirdiği belirlendi.

GARİPLER MEZARLIĞINDA
Daha sonra hastaneye kaldırılan ve otopsisi yapılan genç kızın İpekyolu ilçesine bağlı Yenimahalle Garipler Mezarlığı'nda toprağa verildiği öğrenildi. 
Genç kızın anne ve babasının olay nedeniyle büyük bir şok içinde olduğu ve genç kızın neden intihar ettiği konusunda herkesin şaşkınlık yaşadığı belirtildi.
Olayla ilgili anne ve babanın ifadelerini alan jandarmanın, intihar olup olmadığı yönünde geniş bir araştırma yaptığı bildirildi.

ENGELLİ KARDEŞLERİNE BAKIYORDU
Öte yandan intihar ettiği iddia edilen J.E.'nin ailenin tek sağlıklı çocuğu olduğu belirtildi.
E. ailesinin 3 çocuğu daha olduğu ancak üçünün de engelli olduğu öğrenildi.
Gazetemize konuşan yayla sakinleri, J. E.'nin sürekli bu engelli kardeşleri ile ilgili olduğunu ve onların bakımını üstlendiğini söyledi.
E. ailesinin sakin ve kendi halinde bir aile olduğunu ifade eden yayla sakinleri, ailede herhangi bir huzursuzluğa tanıklık etmediklerini de kaydetti.

Kaynak / Editör: Prestij Haber Merkezi - Adil Harmancı