EMİTT Fuarı'nda Van standı yerini aldı

Dünyanın en büyük turizm seyahat fuarlarından biri olan EMİTT Turizm Fuarı bu yıl da Beylikdüzü TÜYAP Fuar merkezinde kapılarını açtı. Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi, Van Ticaret ve Sanayi Odası ile Van'da bulunan otel, seya

VAN 24.01.2015 10:49:56 0
EMİTT Fuarı
Tarih: 01.01.0001 00:00
             Açılışı Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı tarafından yapılan fuarda seyehat acenteleri, oteller, turizm tesisleri, illerin tanıtım stantlarının yanı sıra, Dünyadan turizm elçilerinin ziyaret ettiği fuar bu nedenle oldukça önemli.

              Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi, Van Ticaret ve Sanayi Odası ile Van'da bulunan otel, seyahat acenteleri, halı ve kilim mağazaları, gümüş işletmeleri, kahvaltı salonlarının katılımıyla oluşturulan Van Standı fuarın ilk gününden itibaren büyük ilgi gördü. Özellikle Van kahvaltısı ziyaretçilerin akınına uğradı. 

             Fuarın ilk gününde Van standını ziyaret eden konukları Van Valisi Aydın Nezih Doğan, Van TSO Başkanı Necdet Takva, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suat Türk, Van İl Kültür ve Turizm Müdürü Muzaffer Aktuğ ağırladı.

          Kültür ve Turizm Bakanı Abdurrahman Arıcı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın yanı sıra Mersin, Muş, İstanbul, Erzurum, Kırıkkale ve Siirt Valileri ile Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ve Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık Van standını ziyaret etti. 
25-28 Ocak 2015 tarihlerinde açık olacak fuar halkın ziyaretine de açık olacak. İlk iki gün sektör temsilcilerine hizmet veren fuarda yarından itibaren halkına ziyaretine açık olması, binlerce kişinin ziyaret etmesi ile Pazar günü kapanacak.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi