Elite World Otel yöneticileri ve gazeteciler bir arada…

Van’ın beş yıldızlı iki otelinden biri olan Elite World Van Hotel, kentteki ulusal ve yerel basın mensupları bir araya geldi. Sıcak sohbetlerin yaşandığı programda, ilin turizm konusu konuşuldu.

VAN 22.01.2017 17:33:35 0
Elite World Otel yöneticileri ve gazeteciler bir arada…
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Van’da Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan beş yıldızlı Elite World Hotel’i yöneticileri, gazetecilerle yemekte bir araya geldi.

Söz konusu programda gazetecilerle sohbet gerçekleştiren Elite World Van Hotel Genel Müdürü Oktay Aksoy, amaçlarının gazetecilerle hem tanışmak hem de iş yoğunluğu nedeniyle çalışmalarına destek vermek istediklerini söyledi.


     Aksoy, “Basınımızın kamuoyunu bilgilendirmesi, doğru haber alma haber peşinde koşma kamuoyuna yansıtması çok önemli” dedi.
Gazetecilerin gecesini gündüzüne katarak yoğun mesai harcamasının önemine dikkat çeken Aksoy, “Gazetecilere ufakta olsa bir moral vermek, onları yoğun iş tempolarından uzaklaştırmak ve onları bir araya getirmek amacıyla böyle bir gece düzenledik. Ben katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyor, bu kutsal mesleği ifa eden tüm gazetecilerin gününü kutluyorum” ifade etti.
Canlı müzik eşliğinde okunan şarkılar eşliğinde, gazeteciler meslektaşlarıyla bol bol sohbet ederek, gecenin tadını çıkardı.
Gazeteciler de böyle anlamlı bir gece düzenledikleri için Elite World Van Hotel yetkililerine teşekkür etti.
Geceye, Elite World Van Hotel Genel Müdürü Oktay Aksoy, Otel Müdürü Gülgün Demirci, Muhasebe Müdürü Mehmet Tamince, otel yöneticileri ve gazeteciler katıldı.


    Program sonunda otel yetkilileri ve basın mensupları birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.