Elektrik borçluları için bugün son gün

Van'da elektrik borcu olanlara tanınan gecikme faizlerinin silinmesi için borçların ödenmesi gerektiği tarihin son günü bugün. VEPSAŞ yetkilileri faiz indiriminden yararlanmak isteyenlerin bugün mesai bitimine kadar kendilerine müracaat etmes

VAN 31.10.2014 09:58:34 0
Elektrik borçluları için bugün son gün
Tarih: 01.01.0001 00:00
        
          Van Elektrik Pazarlama Anonim Şirketi (VEPSAŞ) tarafından elektrik borçlarının ödenmesi halinde faizlerin silineceğini duyurmuştu. 2013 yılı ve öncesinden borcu bulunan müşterilere, 31.10.2014 tarihi mesai saati bitimine kadar borçlarını ödemeleri halinde, ödenmemiş borçlara işlemiş olan gecikme zammının tamamından vazgeçileceğini açıklanmıştı. Son gün olan söz konusu gün gelip çattı. Borçluların bugün mesai bitimine kadar VEPSAŞ'a başvurmaları isteniyor.

            Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, "2013 ve öncesinden elektrik borcu olan tüm müşterilerimizin bu af uygulamasından istifade etmelerini ve kendilerine tanınan bu önemli fırsatı kaçırmamalarını öneriyoruz. Müşterilerimiz borçlarını veznelerimize, anlaşmalı bankalara ve faturamatik bayileri ile PTT ödeme gişelerine ödeyebilecekleri son gün mesai bitimine kadar başvurması gerekiyor" denildi. 

           Söz konusu açıklamada, "Borçlarını ödemeyen müşterilerimizin elektrikleri kesilerek haklarında faizli alacak takip-icra davaları başlatılacaktır. Tüm elektrik borcu olan müşterilerimize duyurulur" denilmişti.

 Bölge: Fehmi Tekdur