Edremit’te sokaklara kilitli parke taşı…

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Taşkonak ve Eski Cami Mahallelerinde sokaklara kilitli parke taşı serimi çalışmalarına başladı.

VAN 27.07.2016 16:18:35 0
Edremit’te sokaklara kilitli parke taşı…
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Edremit Belediyesi 2016 çalışma iş sezonunu kapsamında yapmayı planladığı tüm çalışmaları bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.

   Edremit Belediyesi tüm mahallerde yaptığı halk toplantıları neticesinde mahalle meclisleri ve muhtarlarla yaptığı geniş kapsamlı hizmet değerlendirme toplantılarının ardından yürütülen fizibilite çalışmalarıyla beraber mahallelerde ortaya çıkan eksiklikler yatırım iş programı kapsamına alarak hizmet üretmeye devam ediyor.

   Ekipler Taşkonak ve Eski Cami Mahallelerinde reglaj çalışmalarının ardından mahallelerin sokaklarına kilitli parke taşı serimi çalışmalarına başladı.

   Kilit parke taşı döşeme ile bordür yenileme çalışmaları yolların konforunu arttırmanın yanı sıra göze hoş gelen bir görünüm kazandırıyor.

   Ayrıca ilçede tahrip olmuş asfalt yollar da yama yapılarak herhangi bir kazaya sebebiyet vermesinin önüne geçildi.

    Yollarının tozdan topraktan kurtularak, güzel bir görünüme kavuştuğunu belirten yurttaşlar, yapılan çalışmalar nedeniyle Edremit Belediyesi’ne teşekkür etti.Bölge Gazetesi Haber Merkezi