Edremit'te hedef 80 bin imza

Aralarında Edremit Belediye Eş Başkanları Sevil Rojbin Çetin ve Abdulkerim Sayan, DBP ve HPD ilçe eş başkanları ve yöneticileri, halk danışma meclisleri üyelerinin bulunduğu Edremit Bileşenleri, ilçeye bağlı Şabaniye Mahallesi'nde Öcal

VAN 30.01.2015 09:48:38 0
Edremit
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Yürütülecek çalışmalara ilişkin kısa bir açıklama yapan Edremit Halk Danışma Meclisi Eş Başkanı Nusret Güven, PKK Lideri Abdullah Öcalan'ın özgürlüğü için her yerde olduğu gibi Edremit'te de çalışmalar yürüttüklerini, bu çalışmayla beraber Kobanê halkıyla dayanışmak amacıyla da başlatılan 'Kobanê için 1 TL' kampanyasını da eş güdümlü yürüttüklerini ve bu amaçla tüm mahallelerde çalışma yürüteceklerini belirtti.

EDREMİT'İN HEDEFİ 80 BİN İMZA
Yapılan açıklamanın ardından Şabaniye Mahallesi'nde bulunan Berivan Halk Kütüphanesi'nde başlanan kampanya çalışmaları kapsamında mahalle sakinlerinden PKK Lideri Abdullah Öcalan'ın özgürlüğü için imza alınırken; aynı zamanda Kobani için yardım toplandı.
Mahallede bulunan pazar alanına da giren kampanya çalışanları burada halkın ilgisiyle karşılaştı. Edremit'e bağlı mahallelerde daha önceden Öcalan'ın özgürlüğü için 60 bin imza toplanırken, yine Edremit'e bağlı mahallelerde son dört 4 gündür sürdürülen kampanya çerçevesinde 5 bin imzanın daha toplanıldığı bilgisi verildi. Hedrefin ise Edremit'te 80 bin imza olduğu açıklandı.