Edremit'te çekilen görüntü büyüledi

Van'da gölün bulunduğu bölümde gökyüzünde zaman zaman oluşan görüntüler herkesi büyülüyor. Edremit'te Kocaeli Parkı'nın karşısındaki Doğu Lunapark'ta çekilen gökyüzünün görüntüsü beğeni topladı.

VAN 5.10.2018 22:58:14 0
Edremit
Tarih: 01.01.0001 00:00
    Van'da özellikle gün batımlarının güzelliği birçok kişiyi kendisine hayran bırakıyor. Fakat gün batımı öncesi bulutlu havalarda oluşan bazı görüntüler de günbatımı kadar, hatta bazen daha fazla ilgi çekiyor.

 


          Vatandaşlar bu güzellikleri çekip sosyal medyaya attıklarında, beğeni ve paylaşım rekoru kırabiliyor.
Van'ın Edremit İlçesi'nde Kocaeli Parkı karşısında bulunan Doğu Lunapark'ta denize karşı çekilen ve gökyüzündeki güzelliğin objektiflere yansıdığı görüntünün güzelliği birçok kişiyi büyüledi.

 


       Lunapark sahibi Mehmet Yılmaz tarafından çekilen görüntü sosyal medyada da büyük beğeni topladı.
Zaman zaman bu tür görüntüler çektiğini belirten Mehmet Yılmaz, lunaparkta oturduğumuz zaman bazen denizin veya gün batımının fotoğraflarını çekiyoruz. Güzel görüntüleri de sevdiklerimizle paylaşıyoruz. Son çektiğimiz görüntülerde bulutların arkasından güneşin batmadan önceki kızıllığı ve gökyüzünde oluşan müthiş görüntüyü çekip sosyal medyaya attım. Oldukça beğenildi ve paylaşım rekorları kırdı. Bazen gün batımları da oldukça iyi görünüyor. Vatandaşlar ise gün batımı öncesi lunaparkımızda bindikleri dönme dolapta yükseğe çıkınca makinayı durdurmamızı istiyorlar. Biz durdurunca onlar da en üstten günbatımının fotoğrafını çekiyor. Bu kez dönme dolabın alt bölümünde kalan vatandaşlar da aynı istekte bulunuyorlar. Onlar da yükseğe çıktıklarında, durduruyoruz ve onlar da bu güzel görüntüyü ölümsüzleştiriyorlar. Van'da denizin olması böylesi güzel görüntüler oluşmasına yol açıyor" diye konuştu. 

izmir escort