Edremit'te çalışmalar denetlendi

Van Büyükşehir Belediyesi bu yıl içerisinde Edremit'e bağlı mahallelerde başlattığı asfalt çalışmalarını bitirme noktasına getirdi. Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Hatice Çoban, Bekir Kaya ve Edremit Belediyesi Başkanveki

VAN 26.07.2016 11:18:57 0
Edremit
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Van Büyükşehir Belediyesi bu yıl içerisinde Edremit'e bağlı mahallelerde başlattığı asfalt çalışmalarında sona geldi. Edremit ilçesine bağlı köy yollarının yüzde 80'inin asfaltlandığı belirtilirken, daha önce toz ve çamurdan gidilemeyen yolların modern bir görüntüye kavuştuğu kaydedildi. Yıl içerisinde Enginsu, Andaç, Mülk, Gölkaşı, Dönemeç, Köprüler, Çayırbaşı, Eminpaşa ile birçok mahallede asfalt çalışmalarını tamamladığı aktarılan belediyenin, kısa bir süre sonra kalan 17 kilometrelik Ayazpınar-Doğanlar grup yolunu da tamamlayarak halkın hizmetine sunacağı bildirildi. Yapılacak bu çalışmalardan sonra ilçenin tüm yollarının asfalta kavuşmuş olacağı aktarıldı.

Mahallerde yapılan çalışmaları yerinde incelemek için mahallelere giden Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Hatice Çoban, Bekir Kaya, Edremit Belediyesi Başkanvekili Nurhayat Çelik ile DBP Belediye Meclis üyeleri halkın ilgisi ile karşılandı. Asfalt çalışmaları yapılan tüm mahalleleri tek tek gezen eşbaşkanlar, gittikleri mahallelerde halkla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Ayrıca mahalle halkı ve muhtarlar, yapılan çalışmalardan dolayı eş başkanlara teşekkür etti.
Daha sonra mahalle sakinleri Eşbaşkan Çoban ve Kaya'ya 'Belediye başkanlık mazbatası' fotoğrafının olduğu bir tablo hediye etti. Çoban ve Kaya da halka gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Yaklaşık 3 saat süren gezinin ardından Eşbaşkanlar mahalleden ayrıldı.

/Haber Merkezi