EDH projelerini açıkladı

Ekonomide Değişim Hareketi 7 Nisan’da yapılacak olan Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimini kazanması durumunda yapmak istediği projeleri kamuoyuyla paylaştı.

VAN 23.03.2018 21:19:04 0
EDH projelerini açıkladı
Tarih: 01.01.0001 00:00
    Ekonomide Değişim Hareketi Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın 7 Nisan’da yapılacak olan seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. EDH Üyelerinin Seçim çalışmaları kapsamında yapılan Esnaf ve Tacir ziyaretlerinin yanı sıra, seçildikleri takdirde gerçekleştirecekleri projelerini açıkladılar.

   EDH Ekibi Van’ın Ekonomik anlamda daha üst seviyelere gelebilmesi adına açıkladığı projeleri hayata geçirmek için seçimi kazanmak istiyor.

    EDH tarafından yapılan açıklamada, “Van’ın ve Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın daha güçlü bir yönetim anlayışıyla tekrar aday olan EDH ekibinin projelerinden bir kaçı şöyle; İnşaat malzemecilerinin kümelenmesi sağlanacak. Kentin marka şehir olması için çalışılacak. Kadınların ekonomiye etkin katılımı sağlanacak. Güçlü Van lobisi oluşturulması, genç işsizliğin önlenmesi, üyelerin dinlenip sorunların çözülmesi için çalışılacak. Tekstilkentin büyümesi, ilçelerdeki sorunların çözülmesi, Kuzey Vangölü Demiryolu Hattının çekilmesi, TOBB temsiliyeti ve yeni çağrı merkezleri kurulması için gayret gösterilecek” ifadeleri yer aldı.