Dülger’den, taraftarlar derneği için lokal talebi…

Van Büyükşehir Belediyespor’un fanatik taraftarlar grubu olarak bilinen Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, derneklerinin bir lokalinin olmadığını belirterek, “Özellikle taraftarlarımızın gidip oturup çay içeceği bir mekân yok.

VAN 17.01.2017 20:08:20 0
Dülger’den, taraftarlar derneği için lokal talebi…
Tarih: 01.01.0001 00:00

       TFF 3. Futbol Ligi 1. Grup’ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor’un taraftar grubu olan Grup Kara Kobralar lokal istiyor.
Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, lokal talebinde bulunarak, “Türkiye’de tüm taraftar gruplarının lokali var. Bizler de Van’da bir lokal talebinde bulunuyoruz. Taraftarlarımız maç öncesi, maç sonrası ve hafta içi gidecek yer bulamıyor. Biz o yüzden Van Büyükşehir Belediyesi’nin bize lokal konusunda yardımcı olmasını istiyoruz. Bu talebimizi kendilerine de ileteceğiz. Sadece kurumla olmaz, Vanlıların da bize destek sunması talebinde bulunuyoruz. Bizler Grup Kara Kobralar olarak takımımızı desteklemeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.


     Takımın son durumu konusunda da konuşan Dülger, “Takımımız hafta sonu evinde Manavgatspor ile 0-0 berabere kalarak iki puan kaybetti, ama ligin ikinci devresi yeni başladı. Kaybedilen bir şey yok. Çünkü takımımız yine sıralamada beşinci sırada bulunuyor. Lider Sancaktepe Belediyespor’un 42 puanı bulunuyor. İkinci sıradaki Kocaelispor 34 puanda, üçüncü sırada ise Altay 33 puanda yer alıyor. Bizim grupta 30 puanımız var ve bizim üstümüzdeki dördüncü sırada yer alan Çorum Belediyespor’un da aynı puanı bulunuyor. Umarım bu hafta Kütahyaspor’u yenerek ikinci maçımıza çok daha iyi bir başlangıç yapacağız” dedi. Bölge: Necat Teyfun