Dülger: Takımımıza sahip çıkalım!

Van Büyükşehir Belediyespor'u son yıllarda hem içeride, hem dışarıdaki tüm maçlarda ekip olarak destekleyen Grup Kara Kobralar, Tire 1922spor maçı öncesi takıma destek çağrısında bulundu. Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, 'Baş

VAN 3.11.2017 19:55:10 0
Dülger: Takımımıza sahip çıkalım!
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Bölge: Salih Deniz


TFF 3. Futbol Ligi 2. Grup'ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, evinde ağırlayacağı Tire1922 spor'u yenmek istiyor. Takımın galibiyetlerinde taraftarların yoğun bir katkısı olduğunu söyleyen Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, "Pazar günü saat 13:00'te evimizde Tire 1922 spor'u ağırlayacağız. Bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok. Öyleyse herkesin takıma destek olması gerekir. Pazar günü konuk edeceğimiz Tire 1922 spor'u yenerek yeniden bir çıkışa geçmek zorundayız. Son maçımızda Yeni Orduspor'a 1-0 mağlup olmamız elbette ki bizleri üzdü. Ama lig uzun bir maraton. Hemen takıma darılmamalıyız. Maça gelip Vanspor'u centilmence desteklemek zorundayız. Ben bir kez daha tüm taraftarlarımızı maça davet ediyorum. Çünkü başka Vanspor'umuz yok" ifadelerini kullandı.


Takımlar arasında fazla bir puan farkının da olmadığını hatırlatan Dülger, "Kesinlikle takımlar arasında aşırı bir puan farkı yok. Bakın lider Pazarspor'un 22 puanı bulunurken, ikinci sıradaki Turgutluspor'un 21 puanı, üçüncü sıradaki Diyarbekirspor'un 20 puanı, dördüncü sıradaki Darıca Gençlerbirliği'nin 19 puanı bulunuyor. 24Erzincanspor 18 puanda, Ankara Demirspor ise 17 puana sahip. Bizim ise 16 puanımız bulunuyor. Bizim takım ile lider arasında sadece 6 puan bir fark var. Lider iki maç yenilirse, biz iki maç kazanırsak puanlar eşitlenir. Üç puanlı sistemde alt sıradaki takımların yukarı çıkması veya üst sıradaki takımların alta inmesi, her ligde görülen olağan durumlardır. Bizler Vanlılar olarak kendi takımımızı desteklersek, inanın bu sezon TFF 2. Lige çıkmamız işten bile değil. Umarım bu takım başarılı sonuçlar elde eder ve bizleri de sevindirir" temennisinde bulundu.