Dostlardan örnek davranış

Vanlı dostlar Vanlı aileyi unutmadı

VAN 23.05.2017 18:44:36 0
Dostlardan örnek davranış
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Dostluk grubu işadamlarından oluşan heyet, Van'ın Özalp ilçesinde yaşayan ve Kelebek hastası olan aileye, söz verdiği gibi sözünde durdu.

Dostluk Grubu yaklaşık 2 ay önce  işadamı Mehmet Avcı ve İşadamı Adnan Bayram'ın girişimleri ile, Van'ın Özalp ilçesinde ikamet eden Kelebek Hastası aileye, ev sözü taahhüdünde bulunmuştu.


Geçtiğimiz hafta tekrar bir araya gelen Dostluk grubu, topladıkları para ile Kelebek hastası aileye ev alma konusunda girişimlerde bulundu. Aile ile irtibata geçen heyet, aileye uygun bir ev alacaklarını ve evin bazı eşyaları dahil olmak üzere evi eksiksiz bir şekilde aileye teslim edecekleri bildirdi. Dostluk Grubu temsilcisi işadamı  Mehmet Avcı;Bu kararı alma konusunda, kendileri ile hemfikir olan tüm dostlarına teşekkür ettiklerini belirterek; "Ailenin durumunu yaklaşık 2 ay önce kendi aramızda ele aldık. Bu aileye yardımcı olmamız konusunda bazı çalışmalar başlattık. Dostlarımız bizleri kırmadılar ve hepimiz aynı görüşte birleştik. Ev almak için gerekli olan meblağı toplamış bulunmaktayız. Şimdi uygun bir ev almak için çalışmalar yürütüyoruz. Bize destek olan ve bizi bu aileye yardımcı olmamıza vesile olan herkese teşekkür ediyoruz" diyerek, emeği geçenlere teşekkür etti.