DEVLET ERKAMI VAN’LI DEĞER AİLESİNİN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU

Van’ın önde gelen ailelerinden, Değer ailesinin mutlu günü.

VAN 14.10.2017 23:38:05 0
DEVLET ERKAMI VAN’LI DEĞER AİLESİNİN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Van’ın önde gelen ailelerinden, Değer ailesinin mutlu günü.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün kızını evlendirdi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün ile Güner Ergün’ün kızı Zehra Ergün, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Florya Sosyal Tesislerinde düzenlenen sade bir nikah töreniyle hayatını Fatma ve Mehmet Değer çiftinin oğulları Azad Değer ile birleştirdi.

 

SADE BİR TÖREN

Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün ile Güner Ergün’ün kızı Zehra Ergün, dünya evine girdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Florya Sosyal Tesislerinde düzenlenen sade bir nikah töreniyle Zehra Ergün, hayatını Fatma ve Mehmet Değer çiftinin oğulları Azad Değer bile birleştirdi.
Nikah töreni 13 Ekim Cuma akşamı saat 19:00’da gerçekleştirilen nikahı Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın kıydı.  Nikah sonrasında aile cüzdanını eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Zehra Ergün’e takdim etti.

 

“AK PARTİ’NİN KÜSKÜNLERİ” KATILDI

Nikah törenine; Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Eski Devlet Bakanı Beşir Atalay, Eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer gibi, kamuoyunda “AK Partinin küskünleri” olarak nitelendirilen isimlerin büyük oranda katılması dikkat çekti. 

 

CEYHAN VE KARAOSMANOĞLU 

İl başkanları toplantısı için Ankara’da bulunan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın yerine Mehmet Uzunoğlu ve Orhan Barış, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun yerine başkan vekili Zekeriya Özak katıldı. Ayrıca Büyükşehir Genel Sekreteri İlhan Bayram, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar da cemiyetteki yerlerini aldı. İlimizden ayrıca eski il başkanı Mahmut Civelek ve Ergün’ün eski yol arkadaşları Vehbi Aydıner, Mehmet İpşiroğlu, Mehmet Şenoğlu, Baki Aytepe de nikaha katılan isimler arasındaydı. 

 

MEVCUT BAKANLAR KATILMADI

Öte yandan nikaha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve mevcut bakanlardan hiçbirinin katılmaması çok dikkat çekti. AK Parti kanadından sadece genel başkan yardımcısı Hayati Yazıcı oradaydı. 
Zehra Ergün tıp fakültesi son sınıf öğrencisiyken, dört kız çocuk babası olan Nihat Ergün’ün Hanife isimli en küçük çocuğu ise halen avukatlık stajını yapıyor.

Van’ın önde gelen sayılı ailelerinden biri olan değer ailesinden Mehmet Sait Değer düğünlerine katılan bütün dostlara ve misafirlere teşekkürlerini iletti.