DAKA Yönetimi Van'da toplandı

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) 2015 yılının ilk Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Hakkâri Valisi Yakup Canbolat'ın başkanlığında Van'da gerçekleştirildi. Toplantıdan bir gün önce birbirleri ile ilgili açıklamalar yaparak eleşti

VAN 1.02.2015 15:00:51 0
DAKA Yönetimi Van
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA)  hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıya Hakkâri Valisi Yakup Canbolat, Van Valisi Aydın Nezih Doğan, Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Hakkâri İl Genel Meclisi Başkanı Lokman Özdemir, Muş İl Genel Meclisi Başkanı Ömer Çetinkaya, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva ve Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş katıldı. DAKA adına ise toplantıda, Genel Sekreter Emin Yaşar Demirci, İdari ve Mali İşler Birimi Başkanı Halil İbrahim Güray, Program Yönetim Birimi Başkanı Abdullah Çiçek ve Muhasebe Yetkilisi Ramazan Küçüktaş hazır bulundu.

BASINA KAPALI

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda yapılan kısa yazılı açıklamada şöyle denildi:

"2015 yılı çalışma programı ve bütçe, mali destek programları başvuru rehberleri ve uygulama süreci ile devam eden mali destek programlarına ilişkin hususlar değerlendirildi. Doğrudan Faaliyet Desteği programı kapsamında başvurusu yapılmış projeler görüşüldü. Ayrıca 2015 yılı personel politikası belirlendi."