Cumhurbaşkanı Erdoğan'a “Gevaş Turizmi” dosyası verildi

Turizm sektörünün mevcut durumunun değerlendirilmesi ve geleceğe yönelik ulusal bir turizm politikasının oluşturulabilmesi amacıyla, 01 - 03 Kasım 2017 tarihleri arasında kamu kurum ve kuruluşları, turizm meslek örgütleri, sivil toplum kur

VAN 2.11.2017 09:57:24 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

3. Turizm Şurası’nın açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Kulliyesinde gerçekleştirildi. Şuranın açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim bugünlere kadar getiren turizm politikamızın artık tıkandığı, yeni bir vizyona, yeni yaklaşımlara ihtiyacımızın bulunduğu ortadadır. 2023 hedeflerimiz çerçevesinde turizm sektörü içinde belirlediğimiz bir çıta var. Burada ortaya konacak görüşlerin, yapılacak tartışmaların, geliştirilecek önerilerin, büyüyen ve güçlenen Türkiye’nin çok önemli bir unsuru olarak gördüğümüz turizm sektöründeki hedeflere ulaşmamıza katkı sağlamasını diliyorum. Turizmde Türkiye çok zengin bir arşive sahiptir. Bu zengin arşive sahip olmamıza rağmen acaba turizmdeki bir çekim alanı dört dörtlük oluşturamayışımızın eksikleri nelerdir, bulup çıkarmamız lazım" dedi.
3. Turizm Şurası'na Van'dan da katılım oldu. 3. Turizm Şurası'nda, Gevaş Belediyesi ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı işbirliği ile hazırlanan “Gevaş Turizmi” dosyası da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verildi. Dosyayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan verdi.
Dosyada, Gevaş turizmine ilişkin bilgilerin yer aldığı öğrenildi.
Şûra, Cuma gününe kadar devam edecek. Haber: Mürsel Öner

 

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi