ÇOGEM`DEN Süphan Mahallesi`ne altın madalya

Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü`ne bağlı Van Gölü Çocuk ve Gençlik Merkezi`nin (ÇOGEM) düzenlemiş olduğu futbol turnuvasında Süphan Mahallesi birinci oldu.

VAN 10.05.2013 16:12:36 0
ÇOGEM`DEN Süphan Mahallesi`ne altın madalya
Tarih: 01.01.0001 00:00
ÇOGEM’e düzenli olarak devam eden 12 mahallede oturan çocukların yer aldığı takımlar arasında gerçekleştirilen futbol turnuvasının final maçı bugün yapıldı.
 
Final maçını izlemeye Van Valisi Münir Karaloğlu’nun eşi Sevim Karaloğlu, Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü Ünal Öncül, ÇOGEM Müdürü Sebahattin Bulut ile ÇOGEM’e kayıtlı yaklaşık 250 çocuk katıldı.
 
Yapılan müsabaka Süphan Mahallesi ile Bostaniçi Mahallesi arasında gerçekleşirken, maçı Süphan Mahallesi kazanarak 1. oldu. Birinciliği elde ederek kupanın sahibi olan Süphan Mahallesi takımı, Altın Madalya, Eşofman takımı, Forma ve Krampon ödülünü aldı. Müsabakada 2. olan Bostaniçi Mahallesi Gümüş Madalya, Eşofman takımı, Forma ve Krampon ödülünü alırken, 3. olan Kale Mahallesi takımına da Bronz Madalya, Eşofman takımı, Forma ve Krampon ödülü verildi.
 
Maç sonrası açıklamada bulunan ÇOGEM Müdürü Sebahattin Bulut, kuruluşlarına düzenli gelen ve kayıtlı olan çocukların yer aldığı 12 takımın katıldığı mahalleler arası müsabakanın, bir futbol şenliği şeklinde geçtiğini belirterek, asıl kazananın çocuklar arasındaki birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik hukuku olduğunu ifade etti.